ČAŠICE ZA POVEĆANJE GRUDI

Želite li veće i bujnije grudi? Predstavljamo vam dodatak s kojim ćete brzo i jednostavno dobiti poprsje kakvo želite. Proizvod se sastoji od dvije čašice i pričvršćene cijevi koja vodi do ručne kontrole. Pritiskom samo na njega stvorit ćete vakuum unutar čašice koji će rastegnuti tkivo unutar dojke. Rezultati će biti veće i punije grudi! Za figuru iz snova ne treba vam puno, samo jedan klik dijeli vas od novog omiljenog modnog dodatka koji će ne samo djelovati poticajno, već i donijeti veće zadovoljstvo veličinom vaših grudi.
Redovna cijena 37,99 EUR Posebna cijena 32,29 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00490
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 32,29 EUR

Želite li veće i bujnije grudi?

 

Predstavljamo vam dodatak s kojim ćete brzo i jednostavno dobiti poprsje kakvo želite. Proizvod se sastoji od dvije čašice i pričvršćene cijevi koja vodi do ručne kontrole. Pritiskom samo na njega stvorit ćete vakuum unutar čašice koji će rastegnuti tkivo unutar dojke. Rezultati će biti veće i punije grudi! Za figuru iz snova ne treba vam puno, samo jedan klik dijeli vas od novog omiljenog modnog dodatka koji će ne samo djelovati poticajno, već i donijeti veće zadovoljstvo veličinom vaših grudi.

Mnoge žene nisu zadovoljne veličinom svojih grudi i žele veću košaricu. Put do većih grudi nikada nije bio tako lak. Evo jedinstvenog proizvoda koji se sastoji od dvije čašice i omogućuje povećanje grudi bez boli. Naprotiv, njegovi će učinci također biti poticajni.

Više informacija
MARKA Lybaile
Materijal ABS
Boja Ružičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ČAŠICE ZA POVEĆANJE GRUDI
Top prodajni artikli