ČARAPE Leg Avenue 00010

Evo zavodljivih čarapa bezvremenskog dizajna koje će savršeno upotpuniti svaki look. Crne samostojeće čarape ukrašene su širokom trakom obogaćenom prekrasnim uzorcima na vrhu, koji će viriti ispod vaše mini haljine. Izrađene su od izdržljivog i udobnog materijala u kojem ćete se osjećati fantastično. Njihov dizajn učinit će vaše noge još vitkijim i zavodljivijim. Vaša elegancija će ga šarmirati u trenu!
Redovna cijena 9,99 EUR Posebna cijena 8,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
LEGAV00010
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 8,99 EUR

Evo zavodljivih čarapa bezvremenskog dizajna koje će savršeno upotpuniti svaki look.

 

Crne samostojeće čarape ukrašene su širokom trakom obogaćenom prekrasnim uzorcima na vrhu, koji će viriti ispod vaše mini haljine. Izrađene su od izdržljivog i udobnog materijala u kojem ćete se osjećati fantastično. Njihov dizajn učinit će vaše noge još vitkijim i zavodljivijim. Vaša elegancija će ga šarmirati u trenu!

Leg Avenue je brend modernih, kvalitetnih erotskih komada koji će vas očarati svojim zavodljivim krojevima. Pakirane su u atraktivnu ambalažu i prikladne su i za škakljive poklone. Cjenovno pristupačni i kvalitetno izrađeni komadi potpuno će vas oduševiti. Ostvarite svoje fantazije uz Leg Avenue!

Više informacija
MARKA Leg Avenue
Veličine Enotna S/L
Materijal Poliamid
Boja Crna
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ČARAPE Leg Avenue 00010
Top prodajni artikli