ČARAPE Leg Avenue 00119

Predstavljamo vam vrhunski model čarapa renomirane tvrtke Leg Avenue koji će vas u potpunosti fascinirati. Crne samostojeće čarape nadopunjene su širokim remenom s izvezenim cvjetnim detaljima na vrhu kako bi ostale na mjestu. Ova traka posebno će začiniti svaki erotski nastup. Ne samo da je to bezvremenska kombinacija, oni će vas učiniti još zavodljivijim. Njihov dizajn osmišljen je kako bi osigurao vitkije i privlačnije noge. Ovo je komad koji će uvijek upotpuniti vaše erotske ali i klasične odjevne komade.
Redovna cijena 19,99 EUR Posebna cijena 17,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
LEGAV00119
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 17,99 EUR

Predstavljamo vam vrhunski model čarapa renomirane tvrtke Leg Avenue koji će vas u potpunosti fascinirati.

 

Crne samostojeće čarape na vrhu upotpunjene su širokom vrpcom s izvezenim cvjetnim detaljima koja ih učvršćuje na mjestu. Ova traka posebno će začiniti svaki erotski nastup. Ne samo da je to bezvremenska kombinacija, oni će vas učiniti još zavodljivijim. Njihov dizajn osmišljen je kako bi osigurao vitkije i privlačnije noge. Ovo je komad koji će uvijek upotpuniti vaše erotske ali i klasične odjevne komade.

Leg Avenue je brend modernih, kvalitetnih erotskih komada koji će vas očarati svojim zavodljivim krojevima. Pakirane su u atraktivnu ambalažu i prikladne su i za škakljive poklone. Cjenovno pristupačni i kvalitetno izrađeni komadi potpuno će vas oduševiti. Ostvarite svoje fantazije uz Leg Avenue!

Više informacija
MARKA Leg Avenue
Veličine Enotna S/L
Materijal Poliamid
Boja Crna
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ČARAPE Leg Avenue 00119
Top prodajni artikli