ČARAPE Leg Avenue 721901

Na prvi pogled, klasične crne čarape su tu da ga šarmiraju. Ispod vaše odjeće provirivat će vitke i zavodljive noge koje će uz ovaj bezvremenski dizajn posebno zablistati. No, ovo nisu klasične čarape, ovo su otvorene čarape s kojima ćete pokazati svoju zločestu stranu! Samo četiri trake spajaju gornji i donji dio čarapa otkrivajući sve u sredini. Moći će vrlo brzo uskočiti među plahte, bez svlačenja!
Redovna cijena 9,99 EUR Posebna cijena 8,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 3-5 dana

Vrijeme isporuke:

3-5 dana
SKU
LEGAV00025
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 8,99 EUR

Na prvi pogled, klasične crne čarape su tu da ga šarmiraju.

 

Ispod vaše odjeće provirivat će vitke i zavodljive noge koje će uz ovaj bezvremenski dizajn posebno zablistati. No, ovo nisu klasične čarape, ovo su otvorene čarape s kojima ćete pokazati svoju zločestu stranu! Tek nekoliko trakica povezuje gornji i donji dio čarapa otkrivajući sve u sredini. Moći će vrlo brzo uskočiti među plahte, bez svlačenja!

Leg Avenue je brend modernih, kvalitetnih erotskih komada koji će vas očarati svojim zavodljivim krojevima. Pakirane su u atraktivnu ambalažu i prikladne su i za škakljive poklone. Cjenovno pristupačni i kvalitetno izrađeni komadi potpuno će vas oduševiti. Ostvarite svoje fantazije uz Leg Avenue!

Više informacija
MARKA Leg Avenue
Veličine Enotna S/L
Materijal Poliamid
Boja Crna
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ČARAPE Leg Avenue 721901
Top prodajni artikli