ČARAPE Passion S005 Black

Zavedite ga šarmantnim dizajnom i živopisnom nijansom! Čarape S005 Crvene imaju zanimljiv dizajn u kojem ćete izgledati zapanjujuće lijepo. U živoj crvenoj nijansi osigurat ćete da u spavaćoj sobi nikada neće biti dosadno. Čarape su samo povezane tankim naramenicama, a intimna područja potpuno su otvorena. Tako će vas strasti potpuno obuzeti! Cvjetni printovi i visokokvalitetno tkanje osigurat će izgled i udobnost.
13,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
S005 RED

Zavedite ga šarmantnim dizajnom i živopisnom nijansom!

 

Čarape S005 Crvene imaju zanimljiv dizajn u kojem ćete izgledati zapanjujuće lijepo. U živoj crvenoj nijansi osigurat ćete da u spavaćoj sobi nikada neće biti dosadno. Čarape su samo povezane tankim naramenicama, a intimna područja potpuno su otvorena. Tako će vas strasti potpuno obuzeti! Cvjetni printovi i visokokvalitetno tkanje osigurat će izgled i udobnost.

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Veličine Enotna S/L
Dodatno

TABLICA MJERA I VELIČINA

Materijal Smjesa
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Boja Crvena
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ČARAPE Passion S005 Black
Top prodajni artikli