ČARAPE Passion S011 Red

Zašto biste uvijek birali klasiku kada možete uživati u divljim nijansama. Čarape S011 ovoga puta dostupne su u vatreno crvenoj boji. Vruća široka mreža i otvoreni intimni dijelovi jednostavno pozivaju na strastvenu noć. Čarape S011 mogu se pohvaliti kvalitetnom izradom i izborom materijala koji pružaju bezbrižnu udobnost. Ps.: Možete ih ostaviti tijekom odnosa!
13,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
S011 RED

Zašto biste uvijek birali klasiku kada možete uživati u divljim nijansama.

 

Čarape S011 ovoga puta dostupne su u vatreno crvenoj boji. Vruća i široka mreža te otvoreni intimni dijelovi jednostavno pozivaju na strastvenu noć. Čarape S011 mogu se pohvaliti kvalitetnom izradom i izborom materijala koji pružaju bezbrižnu udobnost. Ps.: Možete ih ostaviti tijekom odnosa!

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti Oeko-tex pečat koji se nalazi na svakom od kostima linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Veličine Enotna S/L
Dodatno Materijal: 80% poliamid
Materijal Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Boja Crvena
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ČARAPE Passion S011 Red
Top prodajni artikli