BODYSTOCKING Passion BS019 White

Zapanjite svog ljubavnika čarapom u kojoj će ostati zapanjen pogledom na vaše otkriveno tijelo. Opasna kombinacija prozirnog i mrežastog materijala koji otkriva vaše obline neizostavan je komad u ormaru ljubavnice koja želi uvijek iznova šarmirati svog partnera. Cjelokupni dizajn čarapa za tijelo je napravljen da naglasi vašu ženstvenost dok vam omogućuje udobno nošenje. U njemu se žene osjećaju privlačno i spremne prepustiti se strasti sa svojim sretnim odabranikom.
15,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
BS019 WHITE

Ošamutite svog ljubavnika čarapom u kojoj će ostati bez riječi pri pogledu na vaše otkriveno tijelo.

 

Opasna kombinacija prozirnog i mrežastog materijala koji otkriva vaše obline neizostavan je komad u ormaru ljubavnice koja iznova želi šarmirati svog partnera. Cjelokupni dizajn čarape napravljen je tako da ističe Vašu ženstvenost, a istovremeno Vam omogućuje udobno nošenje. U njemu su se žene osjećale privlačno i spremne prepustiti se strasti sa svojim sretnim odabranikom.

Materijali kostima su hipoalergeni i ne mijenjaju boju niti ostavljaju mrlje prilikom pranja.

Pakiranje u kojem dobivate proizvod je sofisticiranog dizajna i pogodno za darivanje.

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Veličine Enotna S/L
Dodatno

Materijal: 80% najlon

Materijal Najlon
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Boja Bijela
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:BODYSTOCKING Passion BS019 White
Top prodajni artikli