ŽENSKI STIMULANS Clitorisex

Uživajte u boljim osjećajima i svilenkasto glatkoj koži! Ovdje je Clitorisex ženski stimulans. Clitorisex krema je stimulirajuća krema s prirodnim ekstraktima divljeg jama koja će povećati vaše užitke. Krema sadrži sastojke koji pozitivno utječu na bolju prokrvljenost intimnih područja te posljedično povećavaju uzbuđenje i orgazam. Krema ima savršeno uravnotežen PH, topiva je u vodi i ne sadrži masti. Clitorisex je formula prilagođena ženama!
16,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
JOYD014582

Uživajte u boljim osjećajima i svilenkasto glatkoj koži!

 

Ovdje je Clitorisex ženski stimulans. Clitorisex krema je stimulirajuća krema s prirodnim ekstraktima divljeg jama koja će povećati vaše užitke. Krema sadrži sastojke koji pozitivno utječu na bolju prokrvljenost intimnih područja te posljedično povećavaju uzbuđenje i orgazam. Krema ima savršeno uravnotežen PH, topiva je u vodi i ne sadrži masti. Clitorisex je formula prilagođena ženama!

Clitorisex krema namijenjena je stimulativnijim seksualnim odnosima i većem uzbuđenju. Jednostavno ga nanesite na područje klitorisa i uživajte u ugodnim učincima! Uz sve, krema ima i hranjivo djelovanje te će vašu kožu učiniti nahranjenom i svilenkastom.

 

Sastojci:  Aqua, cetil dimetikon, glicerin, cetearilni alkohol, kaprilni/kaprinski triglicerid, gliceril stearat, heksildekanol, gliceril stearat citrat, ulje Simmondia Chinensis, Cera Alba, fenoksietanol, heksildecil laurat, ksantanska guma, tokoferil nikotinat, metilparaben, propilparaben, zein etilnikumoben Ulje kore, ulje ploda Juniperus Communis, ekstrakt korijena Dioscorea Villosa, cimet, natrijev hidroksid, ulje lista Rosmarinus Officinalis, eugenol, ulje lista Eugenia Caryophyllus, limonen, linalol

Upozorenja:

Čuvati izvan dohvata djece.

U slučaju iritacije ili nelagode, prekinite korištenje.

Čuvajte na hladnom i suhom mjestu daleko od izravne sunčeve svjetlosti.

Čuvati podalje od jake topline!

 

Više informacija
MARKA Joydivision
Dodatno Količina: 40 ml Porijeklo: Njemačka
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ŽENSKI STIMULANS Clitorisex
Top prodajni artikli