ANALNE KUGLICE Pretty Love Anal Beads

Priuštite si analnu zabavu u društvu jedinstvenih analnih loptica. Analne kuglice su dizajnirane s blago savijenom cjelinom, što omogućuje lakše i ugodnije umetanje. Posebna ručka na dnu kuglica dodatno će olakšati korištenje. Izrađene su od glatkog silikona koji ima ugodan baršunasti dodir i dočarat će poseban osjećaj pri dodiru s vašim tijelom. Priuštite si ugodno opuštanje i istražite nove analne senzacije u društvu ugodnih analnih loptica.
Redovna cijena 11,99 EUR Posebna cijena 10,19 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00718
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 10,19 EUR

Priuštite si analnu zabavu u društvu jedinstvenih analnih loptica.

 

Analne kapice su dizajnirane s blago savijenom cjelinom, što omogućuje lakše i ugodnije umetanje. Posebna ručka na dnu kuglica olakšat će korištenje. Izrađene su od glatkog silikona koji ima ugodan baršunasti dodir i dočarat će poseban osjećaj pri dodiru s vašim tijelom. Dopustite si ugodno opuštanje i istražite nove analne senzacije u društvu ugodnih analnih loptica.

Ako volite istraživati područje analnih pomagala, sigurno ćete biti impresionirani ovim proizvodom. Analne kuglice rade na sličnom principu kao i vaginalne kuglice. Njihov poseban oblik omogućit će vrlo jednostavno umetanje i vađenje, a zaobljeni vrh za ugodnije iskustvo. Početnici ili majstori analnog seksa, svi će biti zadovoljni ovim proizvodom.

Za potpuni užitak preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Pretty Love 2019
Dodatno Veličina: duljina 19 cm x širina 2,2 cm
Materijal Silikon
Boja Ružičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ANALNE KUGLICE Pretty Love Anal Beads
Top prodajni artikli