ANALNI ČEP Dark Purple

Za ljubitelje analnog užitka predstavljamo atraktivan tamnoljubičasti čep. Kvalitetno izrađeni analni čepić može se pohvaliti dužinom od 15 centimetara koju ćete moći u potpunosti iskoristiti kroz svoje orgazmičke osjećaje. Njegov oblik se širi od gornjeg tanjeg dijela prema donjem dijelu gdje ćete doći do vrhunca. Opustite svoja osjetila i doživite neusporedivo analno zadovoljstvo.
Redovna cijena 7,99 EUR Posebna cijena 6,79 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00883
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 6,79 EUR

Za ljubitelje analnog užitka predstavljamo atraktivan tamnoljubičasti čep.

 

Kvalitetno izrađeni analni čepić može se pohvaliti dužinom od 15 centimetara koju ćete moći u potpunosti iskoristiti kroz svoje orgazmičke osjećaje. Njegov oblik proteže se od gornjeg tanjeg dijela do donjeg dijela gdje ćete postići vrhunac. Opustite svoja osjetila i doživite neusporedivo analno zadovoljstvo.

Dark Purple analni čepić u potpunosti je izrađen od visokokvalitetnog i glatkog materijala koji će vaše analne trenutke učiniti bezbrižnim i punim užitka. Na gornjem dijelu ima tanji dio koji će vam olakšati početak vašeg analnog putovanja. U sredini se širi u najširi dio, gdje mu promjer doseže 4 centimetra.

Za još veći užitak preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno Veličina: duljina 14,5 cm (upotrebljivo 12,5 cm) x širina 4 cm
Materijal PVC
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ANALNI ČEP Dark Purple
Top prodajni artikli