ANALNI DILDO The Little Stud Penis

Predstavljamo vam najrealističniji analni dildo do sada. Nježna tekstura s detaljima s vanjske strane učinit će da se osjećate kao da u rukama držite pravi penis. Moći ćete ga ponijeti bilo gdje jer će sa svojim vakumskim dnom nuditi mnoge mogućnosti korištenja. Izvrsna igračka za sve koji žele dalje istraživati svijet analnog užitka i ne boje se malo veće analne sprave. Pogodan je i za muškarce i za žene.
Redovna cijena 8,99 EUR Posebna cijena 7,64 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00358

Predstavljamo vam najrealističniji analni dildo do sada. Ovaj put u ružičastoj! 

 

Nježna tekstura s detaljima s vanjske strane učinit će da se osjećate kao da u rukama držite pravi penis. Moći ćete ga ponijeti bilo gdje jer će sa svojim vakumskim dnom nuditi mnoge mogućnosti korištenja. Izvrsna igračka za sve koji žele više istraživati svijet analnog užitka i ne boje se malo veće analne naprave. Pogodan je i za muškarce i za žene. Ako stvarno volite uživati u analnim trenucima, ovo će biti prava igračka za vas.

Little Stud dildo ima realistične detalje izvana i vakumirano dno uz pomoć kojeg ga možete zalijepiti na gotovo svaku glatku površinu. Zamislite penis koji će vas uvijek rado dovesti u analno iskušenje. Gdje ćeš ga nabaviti? Vibrator je pogodan za vaginalnu i analnu upotrebu.

Za potpuni užitak preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno Veličina: dužina 11 cm x širina 3 cm
Materijal TPR
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ANALNI DILDO The Little Stud Penis
Top prodajni artikli