PUMPA ZA EREKCIJU BATHMATE Hydroxtreme11

Upoznajte pumpu koja nosi laskavu titulu najjače pumpe na svijetu! Predstavljamo Vam najnoviju verziju Bathmate Hydroxtreme11 koja donosi ekstremne rezultate. Ovo je još veća još bolja pumpa Hydroxtreme11, koja se sastoji od najsuperiornijeg sustava do sada. Namijenjena je svim muškarcima koji se ne mogu zadovoljiti prosječnom napumpanošću, a žele postići maksimalne rezultate. U kompletu ćete uz pumpu dobiti i veliki set dodataka koji će Vam pomoći u ugodnijem korištenju i čišćenju. Princip pumpe je dizajniran da bude vrlo jednostavan za korištenje i lako će postati dio Vaše rutine. Pridružite se brojnim zadovoljnim korisnicima Bathmate pumpe diljem svijeta i izdignite se iz prosjeka!
249,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
BATHMATE84, 6299

Pripremite se za Bathmate revoluciju! Predstavljamo najekstremniju pumpu dosad!


 

Upoznajte pumpu koja nosi laskavu titulu najjače pumpe na svijetu! Predstavljamo Vam najnoviju verziju Bathmate Hydroxtreme11 koja donosi ekstremne rezultate. Ovo je još veća  još bolja pumpa Hydroxtreme11, koja se sastoji od najsuperiornijeg sustava do sada. Namijenjena je svim muškarcima koji se ne mogu zadovoljiti prosječnom napumpanošću, a žele postići maksimalne rezultate.  U kompletu ćete uz pumpu dobiti i veliki set dodataka koji će Vam pomoći u ugodnijem korištenju i čišćenju. Princip pumpe je dizajniran da bude vrlo jednostavan za korištenje i lako će postati dio Vaše rutine. Pridružite se brojnim zadovoljnim korisnicima Bathmate pumpe diljem svijeta i izdignite se iz prosjeka! 

Niste zadovoljni veličinom svog penisa? Jeste li umorni od klasičnih pumpica koje ne daju zadovoljavajuće rezultate? Ovdje je Hydroxtreme11, pumpa koja dokazano daje maksimalne rezultate za Vaše zadovoljstvo. Extreme serija pumpi ima poboljšani sustav koji povećava intenzitet pumpanja i daje brže i bolje rezultate. Jednostavnim stiskanjem priložene pumpice moći ćete brzo i učinkovito pratiti rast penisa.

Za maksimalne učinke preporučuje se koristiti 3-6 puta tjedno po 15 minuta dnevno.

 

Za koga je pumpa Hydroxtreme11?

  • Svim muškarcima koji su prerasli prethodnu pumpicu.
  • Za muškarce koji se ne mogu zadovoljiti prosječnim pumpama, a žele ekstremne rezultate.
  • Za sve muškarce do penisa duljine 26 cm i širine 5,8 cm.
  • Za sve koji žele brže i veće rezultate.
  • Za one koji žele pumpu koja sigurno neće prerasti i ostavlja dovoljno prostora za rast.

 

Kako radi pumpa za erekciju?

 

U penisu postoje tri spužvasta tkiva - dva veća zvana Cavernosa tijela i manje nazvano Corpora Spongisum, a sva tri su ispunjena krvlju tijekom erekcije. Bathmate pumpa koristi silu pritiska za rastezanje penisa i vodu kako bi korištenje bilo što ugodnije. Budući da pumpa djeluje izravno na tkiva, njezinom redovitom upotrebom povećava se Corpota Cavernosa, čiji će rezultat biti dobitak od nekoliko centimetara i u dužini i u širini.

Kada ste seksualno uzbuđeni, Vaš mozak oslobađa hormon koji šalje krv u penis. Ovaj se napuni erektilnog tkiva. Zbog brzog tempa života i svakodnevnog stresa vrlo brzo se mogu javiti problemi s erekcijom. Naravno, to također može biti posljedica godina, bolesti ili drugih čimbenika. Bathmate pumpa će Vam pomoći da imate zdrav penis, i čvrste erekcije kao prije. Tamnice u Corpora Cavernosa bit će ponovno popunjene do maksimuma, a ona će Vam to dati čvrstu erekciju.

 

 

Zašto je važna redovita uporaba pumpe? Za lakšu predodžbu, možete usporediti trening penisa uz kondicijski trening. Posjetite li teretanu samo jednom, možda ćete dobiti neku estetsku prednost, ali nećete poboljšati svoje zdravlje. Ako ju posjećujete 3-4 puta tjedno, treninzi značajno poboljšaju i zdravlje i izgled. Takav je trening s pumpom Bathmate. Korištenjem 3-6 puta tjedno doći ćete do rezultata u seksualnoj moći, čvrstoj erekciji i povećanim centimetrima koje ćete zadržati dugoročno.

 

 

Upotreba:

 

Preporučljivo je koristiti pumpicu 3-6 puta tjedno po 15 minuta dnevno. Možete izvesti 3 ponavljanja od 5 minuta kontinuirane upotrebe, odmarajući se nekoliko sekundi između. Redovitim korištenjem postići ćete optimalne rezultate i povećati penis do 7 centimetara.

 

 

 

Po čemu se razlikuje od svojih prethodnika?

 

 

Ako ste mislili da je Hydro9 najveća verzija Bathmate pumpe, prevarili ste se. Ovdje je veliki brat, pumpa Hydro11, koja ima značajan dodatak veće veličine, također znatno veću snagu usisavanja. Od svog prethodnika razlikuje se ne samo veličinom, već i izgledom renoviranog sustava pumpanja, što dovodi do većih i bržih rezultata.

Kada govorimo o klasičnoj upotrebi s Hydro9, s Hydro11 dobivate potpuno novi sustav pumpanja. U set je uključena posebna cijev, koju instalirate na vrh pumpe. Na kraju ima pumpicu s kojom možete stvoriti čak 35% veću snagu pumpanja. Uz pumpicu u kompletu dobivate mnogo dodataka, koje pojedine pumpe nemaju. Ovi dodaci pridonijet će maksimalnoj udobnosti tijekom korištenja. Na dno pumpice moći ćete pričvrstiti poseban nastavak koji će Vam omogućiti mekše prianjanje na kožu. Možete koristiti i posebnu traku za tuširanje, kako ne biste morali cijelo vrijeme držati pumpicu u ruci, već se možete opustiti.

Hydroxtreme11 komplet i pumpa daju vam puno više prostora za rast i bolje rezultate. Ovo je pumpa koju sigurno nećete prerasti. Kombinacija vakuuma i vode dovest će do ekstremnog rasta penisa i općeg poboljšanja zdravlja penisa.  

 

Prednosti Bathmate pumpe:


- Ravnomjerno povećanje duljine i obujma penisa

- Povećanje volumena penisa

- Brzi rezultati

- Poboljšanje samopoštovanja

- Poboljšanje erekcije

- Povećana izdržljivost

- Poboljšan intenzitet orgazama

- Najbolji proizvod na tržištu

 

Što uključuje verzija xtreme?

 

 

Extreme set sadrži sve što Vam je potrebno za maksimalnu udobnost tijekom korištenja i jednostavno čišćenje nakon upotrebe. Uz dodatke, proizvođači su ubacili i praktičnu podstavljenu torbu u koju pumpu možete spremiti i ponijeti sa sobom na putovanja.

 

U kompletu dolaze:

- Hydro11, najveća i najsnažnija pumpa na svijetu.

- Mjera kojom ćete moći pratiti rast penisa.

- Kompaktni ručnik.

- Lubrikant na bazi vode.

- Velika torbica za spremanje pumpe i bezbrižno putovanje.

- Nastavak za veću udobnost, koji pričvrstite na dno pumpe.

- Ručna pumpa za zrak i cijevi za lakše pumpanje.

- Sustav za čišćenje pumpe.

 

Upute za korištenje:

 

1. Ugradite cijev na ručnu zračnu pumpu.

2. Postavite crnu iglu na vrhu pumpe u središnji položaj jer to omogućuje rad pumpe.

3. Pričvrstite crvenu cijev na vrh pumpe.

4. Postavite udoban dodatak na dno pumpe prema uputama. To će Vam pružiti veću udobnost tijekom korištenja.

5. Napunite pumpu za erekciju vodom i umetnite penis u pumpu. Donji dio dobro pričvrstite za kožu i namjestite ga tako da Vam bude udoban.

6. Započnite svoj trening penisa stvaranjem optimalnog zraka uz pomoć zračne pumpe. Pumpicu jednostavno stisnete u ruci. 

 

PREPORUKA: Koristite pumpicu kontinuirano 5 minuta i uklonite je na 30 sekundi za masažu penisa. Ponovite ovo 3 puta i bit ćete gotovi sa svojim 15-minutnim treningom koji daje optimalne rezultate.


Bathmate tablica mjera i veličina 


Tablica veličina Bathmate prikazuje različite veličine Bathmate pumpi koje možete pronaći u našoj ponudi. Na temelju tablice možete odlučiti koja veličina najbolje odgovara veličini Vašeg penisa. Odabir prave veličine pumpe posebno je važan za postizanje najboljih rezultata.

Upozorenje: Pri odabiru vodite računa i o budućem rastu penisa, kako Vam pumpica uskoro ne bi bila pretijesna.

Možete pronaći ponudu svih Bathmate pumpi OVDJE.

 

Kako pravilno izmjeriti penis?

 

Više informacija
MARKA Ultramax
Dodatno Do penisa duljine 26 cm i širine 5,8 cm.
Boja Transparentan
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:PUMPA ZA EREKCIJU BATHMATE Hydroxtreme11