GEL ZA POVEĆANJE PENISA BATHMATE Max Out

Želite li brze rezultate u dobivanju centimetara? Onda je ovo savršen proizvod za Vas! Bathmate Max Out je vrhunski gel koji se može pohvaliti jedinstvenom Testostomax® formulom, koja se sastoji od seta od 23 komponente dizajnirane za poboljšanje snažnog libida te brz i učinkovit rast penisa. Proizvod je posebno namijenjen korisnicima Bathmate pumpice jer u kombinaciji s njom daje izvrsne rezultate koji će biti vidljivi u vrlo kratkom vremenu. Bathmate Max Out je prvi Jelqing serum na svijetu. Ali što je s Jelqingom? Ovo je tehnološki najnapredniji način povećanja penisa, bez lijekova, kemije, kirurških zahvata, jednostavnim nanošenjem čarobnog Max Out seruma. Pogledajte jednostavan postupak primjene i promatrajte rast penisa koji će impresionirati ne samo Vas, već posebno i Vašeg partnera.
44,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
BATHMATE47

Želite li brze rezultate u dobivanju centimetara?

Onda je ovo savršen proizvod za Vas! Bathmate Max Out je vrhunski gel koji se može pohvaliti jedinstvenom Testostomax® formulom, koja se sastoji od seta od 23 komponente dizajnirane za poboljšanje snažnog libida te brz i učinkovit rast penisa. Proizvod je posebno namijenjen korisnicima Bathmate pumpice jer u kombinaciji s njom daje izvrsne rezultate koji će biti vidljivi u vrlo kratkom vremenu. Bathmate Max Out je prvi Jelqing serum na svijetu. Ali što je s Jelqingom? Ovo je tehnološki najnapredniji način povećanja penisa, bez lijekova, kemije, kirurških zahvata, jednostavnim nanošenjem čarobnog Max Out seruma. Pogledajte jednostavan postupak primjene i promatrajte rast penisa koji će impresionirati ne samo Vas, već posebno i Vašeg partnera.

 

O proizvodu Bathmate Max Out

Bathmateovi inženjeri tražili su načine kako ubrzati cijeli proces rasta penisa. Tako su stvorili jedinstveni serum koji će ubrzati rast centimetara, a muškarcima ponuditi brz i učinkovit rast kakav žele. Takozvana Max Out formula proizvoda sastoji se od 23 različite komponente koje su potpuno prirodne i netoksične! Da je riječ o proizvodu koji će pomicati granice dokazuje i poseban Jelqing koji se može opisati kao tehnološki najnaprednija metoda povećanja penisa. Postanite i Vi dio obitelji zadovoljnih korisnika Bathmate proizvoda koji se mogu pohvaliti zadovoljavajućom veličinom penisa.

 

Što je Jelqing?

Prirodna terapijska tehnika za prirodno povećanje penisa, koja ne uključuje upotrebu lijekova i kemije, niti kirurške intervencije. Iznimno jednostavan način korištenja koji je 100% siguran i daje brze rezultate! Jelqing povećava krvni tlak i cirkulaciju krvi. Jelqing tehniku izvodite s Max Out serumom.

 

Kako radi Jelqing?

Trening Jelqinga vrlo je jednostavan. Upute u nastavku detaljno opisuju postupak.

Preporuka: Izvedite Jelqing nakon korištenja pumpe za erekciju, ali prije početka pričekajte da erekcija opadne za 50-70%. To će olakšati protok krvi preko penisa.

1.Istisnite 2 nanosa Max Out seruma na prste jedne ruke i ravnomjerno ga nanesite duž osi penisa.

2. Napravite dobar stisak tako što ćete palcem i kažiprstom napraviti krug kao što je prikazano na slici.

3. Počnite od početka penisa tako što ćete dobro uhvatiti ruku što bliže pubičnoj kosti.

4. Pomaknite se prema gore. Počnite se pomicati prema gore laganim pritiskom na stisak. Idealna Jelqing tehnika je ona koja ne boli, već tjera krv kroz penis.

5. Zaustavite se ispred glave! Kada dođete do glavića penisa, stanite i to je to, Vaša Jelqing sesija je gotova! Svaki Jelq trebao bi trajati oko 2-3 sekunde.

 

Jelqing za učinkovite rezultate morate prakticirati 3 x - 5 x tjedno.

Kada završite s vježbom, možete ostaviti serum na penisu kako biste dodatno ubrzali proces rasta.

 

Važne informacije o Jelqingu:

- Nikada nemojte trenirati s erekcijom.

- Odmah prestanite ako vježbanje postane bolno.

- Nikada nemojte nanositi serum preko vlasišta.

- Za vrijeme treninga nikako ne smijete ejakulirati.

 

Pogledajte video ovog revolucionarnog otkrića:

 

Sastojci: voda (Aqua), glicerin, ekstrakt Butea Superba, ginseng, kolagen, glukonolakton, poliakrilat-13, celulozna guma, natrijev benzoat, ulje Mentha piperita (paprene metvice), polisobuten, polisorbat 20, hidroksietilceluloza, kofein, željezni oksidi (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), tetrasodium EDTA, ksantan guma, jodopropinil butilkarbamat, natrijev citrat, johimbin hidroklorid, etilheksil palmitat, tribehenin, palmitoil tripeptid-1, sorbitan izostearat.

Upozorenja:

Zaštitie od sunčevih zraka.

Reciklirajte.

Čuvati na temperaturi od 0,5°C - 25°C.

Više informacija
MARKA Ultramax
Dodatno

Količina: 120 ml

Podrijetlo: SAD

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:GEL ZA POVEĆANJE PENISA BATHMATE Max Out
Top prodajni artikli