VIBRACIJSKO JAJE Lovers Premium

Želite li mini igračku koja može zadovoljiti sve vaše potrebe? Zatim odaberite praktično bežično jaje koje će vas iznenaditi svojim snažnim sustavom i atraktivnom slikom. Unutar malog kućišta krije se snažan motor s čak 10 različitih funkcija vibracije. Također ćete moći prepustiti upravljanje u ruke vašeg partnera, jer ima priložen daljinski upravljač. Poigrajte se malim jajetom koje unatoč svojoj veličini donosi ogroman užitak.
49,95 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
E22011

Želite li mini igračku koja može zadovoljiti sve vaše potrebe?

 

Zatim odaberite praktično bežično jaje koje će vas iznenaditi svojim moćnim sustavom i atraktivnim izgledom. Unutar malog kućišta krije se snažan motor s čak 10 različitih funkcija vibracije. Upravljanje njime također možete prepustiti svom partneru jer dolazi s daljinskim upravljačem. Poigrajte se malim jajetom koje unatoč svojoj veličini donosi ogroman užitak.

Lovers Premium jaje izrađeno je samo od najboljih materijala i snažnih vibracija. Sve to kako bi u potpunosti zadovoljilo vaše potrebe i odvelo vas na pravo putovanje užitka. Praktičnim daljinskim upravljačem moći ćete birati između 10 različitih programa vibracije. Tako možete postaviti svoj omiljeni program, odložiti daljinski upravljač i jednostavno uživati. Ali možete i kod partnera potaknuti malo nestašniju predigru i prepustiti se njegovim rukama. Diskretno će se sakriti u vašoj torbi i i tako vam praviti društvo bilo gdje i bilo kada.

Prepustite se u ruke igračke koja će se zaista pobrinuti da savršeno zadovolji vaše potrebe.

Lovers Premium Linija proizvoda osmišljena je posebno za parove koji žele začiniti svoje intimne trenutke i time doživjeti veći užitak. Svi njihovi proizvodi upakirani su u simpatična pakiranja koja pozivaju na romantične trenutke u dvoje.

Više informacija
MARKA Lovers premium
Dodatno

Veličina: Duljina 8 cm x širina 3,4 cm

Udaljenost za upravljanje: 6-10 metara

Paket baterija: 2 x AAA (nije uključeno) i 1 x 23 A (uključeno)

Materijal Silikon
Boja Ružičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRACIJSKO JAJE Lovers Premium