BODYSTOCKING Passion BS014 Black

Ne skrivajte svoje zavodljive čari i prekrasne intimne dijelove tijela. Uz super okrepljujuću erotsku nogavicu, izrađenu od elastičnog, rastezljivog i nježno mekanog materijala, zablistat ćete u pravom svjetlu. Crna mreža i dobro prianjajuća tkanina s otvorenim međunožjem razoružat će i najzahtjevnijeg partnera i ispuniti vas zadovoljstvom čim ga obučete.
15,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
BS014 Black

Pokažite lijepe intimne dijelove svog tijela.

 

Crna mreža i dobro prianjajuća tkanina s otvorenim međunožjem razoružat će tako zahtjevnog partnera i ispuniti vas zadovoljstvom čim je obučete. Uz super okrepljujuću erotsku nogavicu, izrađenu od elastičnog, rastezljivog i nježno mekanog materijala, zablistat ćete u pravom svjetlu. Crna mreža i dobro prianjajuća tkanina s otvorenim međunožjem razoružat će tako zahtjevnog partnera.

Materijali kostima su hipoalergeni i ne mijenjaju boju niti ostavljaju mrlje prilikom pranja.

Pakiranje u kojem dobivate proizvod je sofisticiranog dizajna i pogodno za darivanje.

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Veličine Enotna S/L
Dodatno

Materijal: 80% poliamid

Materijal Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Boja Crna
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:BODYSTOCKING Passion BS014 Black
Top prodajni artikli