BODYSTOCKING Passion BS032 Red

Jeste li možda malo sramežljivi i mislite da niste dovoljno zavodljivi? - Besmislica. Imamo rješenje za vas! Odjenite se u mrežastu haljinu u crnoj ili crvenoj boji koja vješto i odvažno otkriva najljepše dijelove vašeg tijela. Dopustite si da istaknete svoje obline i postanite izazovniji svom partneru.
15,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
BS032 Red

Jeste li možda malo sramežljivi i mislite da niste dovoljno zavodljivi? Glupost.

 

Imamo rješenje za vas! Odjenite se u mrežastu haljinu u crnoj ili crvenoj boji koja vješto i odvažno otkriva najljepše dijelove vašeg tijela. Dopustite si da istaknete svoje obline i postanite izazovniji svom partneru. Jamčimo da vam nikada neće dosaditi, a nećete ga morati skidati niti tijekom najluđe akcije jer je otvoren na prorez. Proizvođač je upotrijebio kvalitetne i fleksibilne materijale i tako osigurao potreban užitak.

Materijali kostima su hipoalergeni i ne mijenjaju boju niti ostavljaju mrlje prilikom pranja.

Pakiranje u kojem dobivate proizvod je sofisticiranog dizajna i pogodno za darivanje.

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Veličine Enotna S/L
Dodatno

Materijal: 80% poliamid

Materijal Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Boja Crvena
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:BODYSTOCKING Passion BS032 Red
Top prodajni artikli