KOMPLET ZA KLONIRANJE Cloneboy Glow In The Dark

Cloneboy - sjaj u tami odlična je ideja ako želite začiniti svoje užitke ili pokloniti svoj penis u zabavnoj boji koja svijetli u mraku. Clonboy proizvod vam daje savršenu kopiju vašeg penisa koji čak i svijetli u mraku.
Redovna cijena 32,99 EUR Posebna cijena 28,04 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
CLONE00005
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 32,99 EUR

Cloneboy - sjaj u tami odlična je ideja ako želite začiniti svoje užitke ili pokloniti svoj penis u zabavnoj boji koja svijetli u mraku.

 

Clonboy proizvod vam daje savršenu kopiju vašeg penisa koji čak i svijetli u mraku. Jeste li oduvijek željeli imati ili pokloniti dildo koji je zapravo vašš penis? Sada imate opciju s Cloneboyem, jer čini 100% kopiju vašeg penisa i pretvara ga u silikonski dildo poput kože. A najveća atrakcija je što svijetli u mraku. Začinite vruće užitke upravo ovdje i pritom se zabavite sa svojim sjajnim dildom.

Jednostavno postignite erekciju i koristite prsten za erekciju koji će vam pomoći u održavanju erekcije tijekom cijelog procesa. Umetnite penis u tubu i dodajte 3D gel pomiješan s vodom te pričekajte nekoliko minuta. Zatim uklonite penis i već ćete vidjeti modul vašeg korijena. Zatim ulijte silikonsku gumu u modul i pričekajte da se stvrdne. Proces je završen, jednostavno izvucite dildo iz modula i već ćete držati savršenu kopiju svog penisa koja svijetli u mraku.

 

U slučaju da modul zakaže, u pakiranju su 2 vrećice 3D gela, tako da možete lako ponoviti postupak s novim. Prilikom miješanja gela preporučljivo je koristiti već dodane plastične rukavice, manžetu i štapić za miješanje. Komplet ne sadrži gips koji bi mogao iritirati kožu, već koristi medicinski testirani modul koji se sastoji od prirodnih algi.

Kod korištenja dilda preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Paket sadrži:

- Tuba.

- 2 paketića 3D gel pudera.

- Jače.

-Silikonska guma.

- Prsten za erekciju.

- Manšeta.

- Štap za miješanje.

- Plastične rukavice.

- Upute.

Više informacija
MARKA Cloneboy
Dodatno

Veličina: ista kao korijen koji ćete klonirati.

Podrijetlo proizvoda: Nizozemska.

Materijal Silikonska guma
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:KOMPLET ZA KLONIRANJE Cloneboy Glow In The Dark
Top prodajni artikli