DILDO Chisa Hard On Brown

Ako tražite dildo koji će vam pružiti osjećaje kakve nikada prije niste iskusili, onda je Hard on Brown penis ono što ste tražili. Hard on Brown dildo izrađen je od kvalitetnog materijala i ima dodane vene koje se tope na pravim mjestima, što je garancija uspjeha u stimulaciji intimnih dijelova. Dodani su i modovi za dodatnu autentičnost, a zahvaljujući kapici za fiksiranje na donjem dijelu, lako ga možete postaviti na ravnu površinu, što vam omogućuje promjenu i kontrolu pozicija koje vam odgovaraju tijekom igre.
Redovna cijena 33,99 EUR Posebna cijena 27,19 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
CHISA00083
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 33,99 EUR

Dame se spremaju za Hard on Brown dildo - Power in Black!

 

Ako tražite dildo koji će vam pružiti osjećaje kakve dosad niste iskusili, onda je Hard on Brown penis ono što ste tražili. Hard on Brown dildo izrađen je od kvalitetnog materijala i ima dodane vene koje se tope na pravim mjestima, što je garancija uspjeha u stimulaciji intimnih dijelova.

Dodani su i modovi za dodatnu autentičnost, a zahvaljujući kapici za fiksiranje na donjem dijelu, lako ga možete postaviti na ravnu površinu, što vam omogućuje promjenu i kontrolu pozicija koje vam odgovaraju tijekom igre. Budući da je izrađena od savitljivog materijala, uvijek će se saviti na način koji Vama u datom trenutku odgovara i dovesti Vas do čiste ekstaze.

Prilikom korištenja proizvoda Lust sleeve preporučamo korištenje lubrikanata na bazi vode.

Više informacija
MARKA Chisa Novelties 2019
Dodatno Veličina: 20cm x 4,8cm
Materijal TPE
Boja Smeđa
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:DILDO Chisa Hard On Brown
Top prodajni artikli