DILDO NA NAPUHAVANJE Realistic

Želite li malu ili veliku? Imajte oboje! Vibrator na napuhavanje je pravi izbor za vas ako se ne možete odlučiti koju veličinu uzeti. Ovaj realistični dildo je kombinacija iz snova koja se može povećati prema vašem raspoloženju. Svojim realističnim detaljima penisa i glavića dočarat će vam osjećaj pravog penisa. Ali ovaj poseban penis samo nastavlja rasti, jednostavnim stiskanjem pumpice. Posebno je dizajniran za stimulaciju vaših osjetljivih područja i zadovoljit će apsolutno svakog korisnika.
Redovna cijena 21,99 EUR Posebna cijena 18,69 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00547
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 18,69 EUR

Želite li malu ili veliku? Imajte oboje!

 

Vibrator na napuhavanje je pravi izbor za vas ako se ne možete odlučiti koju veličinu uzeti. Ovaj realistični dildo je kombinacija iz snova koja se može povećati prema vašem raspoloženju. Svojim realističnim detaljima penisa i glavića dočarat će vam osjećaj pravog penisa. Ali ovaj poseban penis samo nastavlja rasti, jednostavnim stiskanjem pumpice. Posebno je dizajniran za stimulaciju vaših osjetljivih područja i zadovoljit će apsolutno svakog korisnika.

Ako ste često u nedoumici koju veličinu odabrati, odaberite dildo koji će sigurno biti po vašem ukusu. Vrlo je jednostavan za korištenje i nudi vam širok raspon opcija koje će unijeti osjećaj vrhunske kvalitete u vašu spavaću sobu. Na dnu se sastoji od vakuumske brtve, koju možete zalijepiti na bilo koju glatku površinu, gdje će ostati nepomična. Uz cjevčicu dobivate pumpicu koja unutrašnjost dilda puni zrakom i povećava ga po vašoj želji. Izrađena je od visokokvalitetnog TPR materijala koji ne iritira kožu.

Preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno Veličina: duljina 17,5 cm (upotrebljivo 14 cm) x širina 3 cm
Materijal TPR
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:DILDO NA NAPUHAVANJE Realistic