DILDO Silicone Dual Layered 8

Upoznajte dildo koji se ne razlikuje od pravog penisa. Silicone Dual Layered 8 dildo dostupan je sa zadovoljavajućih 20,5 centimetara i posebnim dvostrukim materijalom koji podsjeća na pravi penis. Dvostruki materijal omogućuje kretanje koje simulira kožicu na penisu. Dildo je vizualno i taktilno veoma realističan. Izrađen je od vrhunskog silikona koji je jednostavno neuništiv i poslužit će vam za mnoge orgazmičke primjene. Proizvod ima vakumsku podlogu, što omogućuje postavljanje na bilo koju glatku površinu u stanu. Ova tvrda mrkva je sve što vam treba u životu.. Ovo je pravi penis s velikom željom da zadovolji vaše potrebe!

Redovna cijena 45,99 EUR Posebna cijena 36,79 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
LVTOY00005
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 39,09 EUR

Upoznajte dildo koji se ne razlikuje od pravog penisa. 

 

Silicone Dual Layered 8 dildo dostupan je sa zadovoljavajućih 20,5 centimetara i posebnim dvostrukim materijalom koji podsjeća na pravi penis. Dvostruki materijal omogućuje kretanje koje simulira kožicu na penisu. Dildo je vizualno i taktilno veoma realističan. Izrađen je od vrhunskog silikona koji je jednostavno neuništiv i poslužit će Vam za mnoge avanture. Proizvod ima vakumsku podlogu, što omogućuje postavljanje na bilo koju glatku površinu. Ova igračka je sve što Vam treba u životu. Ovo je pravi penis sa željom da zadovolji Vaše potrebe!

 

 

Dvostruki sloj


Ovo je revolucionarni izum s kojim su proizvođači podigli realističan izgled na sasvim novu razinu. Penis je napravljen od dvostrukog sloja vrhunskog silikona: unutarnjeg koji ima tvrdu teksturu i podsjeća na pravu erekciju, i gornjeg sloja koji je mekši i lagano se pomiče poput prave kožice na penisu. Time ćete postići efekt pravih seksualnih odnosa s pravim penisom.

 

Silicone Dual Layered dildo izrađen je od vrhunskih materijala koji su vrlo izdržljivi. Ova igračka je jednostavno neuništiva, i pružat će Vam zadovoljstvo dugo vremena. 

Više informacija
MARKA Lovetoy 2019
Dodatno Veličina: 20,5 cm x 3,6 cm
Materijal Silikon
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:DILDO Silicone Dual Layered 8
Top prodajni artikli