STIMULACIJSKI GEL Durex Intense

Durex Intense stimulacijski gel osigurava najbolje orgazme! Za savršene orgazme bit će Vam potrebna samo kap gela i zabava počinje. Posebno dizajnirana formula unutar gela napravljena je tako da stvara osjetilni val koji ide od hlađenja do grijanja, a odatle do trnaca i peckanja. Vrhunac su rajski orgazmi , koje će svaka korisnica imati priliku iskusiti! Statistike pokazuju da čak dvije trećine žena ne doživljava orgazam redovno, već samo povremeno. Izađite iz statistike i pobrinite se da u spavaćoj sobi uvijek budete zadovoljni.
14,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
49

Durex Intense stimulacijski gel osigurava najbolje orgazme!

 

Gel napravljen posebno za žene!

 

Za savršene orgazme bit će Vam potrebna samo kap gela i zabava počinje. Posebno dizajnirana formula unutar gela napravljena je tako da stvara osjetilni val koji ide od hlađenja do grijanja, a odatle do trnaca i peckanja. Vrhunac su rajski orgazmi , koje će svaka korisnica imati priliku iskusiti! Statistike pokazuju da čak dvije trećine žena ne doživljava orgazam redovno, već samo povremeno. Izađite iz statistike i pobrinite se da u spavaćoj sobi uvijek budete zadovoljni.  

Nakon svjetskog uspjeha Durex Play O, dolazi još jedan vrhunski proizvod , koji svakom korisniku omogućuje orgazmično iskustvo. Ovdje je Durex Intense! Već u samom nazivu krije se glavni atribut koji naglašava intenzivno seksualno iskustvo za svakog korisnika. Potreban Vam je samo jedan nanos gela na klitoris koji možete umasirati tijekom senzualne predigre. Ubrzo nakon nanošenja osjetit ćete kako se povećava osjetljivost Vaših intimnih područja, kao i stimulacija koju stvara ova revolucionarna formula. Pridružite se misiji #OrgazamZaSve !

 

Orgazmi za sve žene!

 

  • Povećana osjetljivost intimnih područja kod žena
  • Posebna formula koja pojačava različite valove kada se nanese: zagrijavanje, hlađenje, peckanje
  • Više od 20 nanosa u jednoj bočici

 

 

Sastojci: voda, propilen glikol, glicerin, hidroksietilceluloza, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo ulje, aroma, benzojeva kiselina, natrijev hidroksid.

Upozorenja:  

Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju iritacije, odmah prestanite koristiti. Ako se tegobe ne povuku, obratite se liječniku. Čuvati izvan dohvata djece.

VAŽNA INFORMACIJA:

Ako ste trudni, dojite ili pokušavate zatrudnjeti, nemojte koristiti Durex Intense gel.

Više informacija
MARKA Durex lubricants
Dodatno Količina: 10 ml (za 20 aplikacija) Podrijetlo: Engleska
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:STIMULACIJSKI GEL Durex Intense
Top prodajni artikli