DILDO Lovetoy Dual Layered 8"

Vibrator ili pravi penis? Teško ćete ih razlikovati! Ovdje je dildo s kojim ćete doživjeti osjećaje pravog seksulanog odnosa! Dildo se odlikuje s ponosnih 18 cm i ima posebno izrađene realistične detalje, upotpunjene jedinstvenim dvostrukim sustavom 'tkiva'. Dildo se sastoji od tvrdog unutarnjeg dijela koji simulira erekciju i mekšeg vanjskog dijela koji se pomiče i tako podsjeća na kožicu na pravom penisu.
Redovna cijena 44,99 EUR Posebna cijena 35,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
LVTOY00004
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 38,24 EUR

Vibrator ili pravi penis? Teško ćete ih razlikovati! 

 

Ovdje je dildo s kojim ćete doživjeti osjećaje pravog seksulanog odnosa! Dildo se odlikuje s ponosnih 18 cm i ima posebno izrađene realistične detalje, upotpunjene jedinstvenim dvostrukim sustavom 'tkiva'. Dildo se sastoji od tvrdog unutarnjeg dijela koji simulira erekciju i mekšeg vanjskog dijela koji se pomiče i tako podsjeća na kožicu na pravom penisu. Izrađen je od tekućeg silikona koji je vrlo izdržljiv, tj. neuništiv. Zbog zaobljenog vrha, Dual Layerd 8 dildo je pogodan i za stimulaciju G-točke. Vibrator ima snažno vakumirano dno i u njemu možete uživati i izvan spavaće sobe.

 

Dvostruki sloj

Ovo je revolucionarni izum s kojim su proizvođači podigli realističan izgled na sasvim novu razinu. Penis je napravljen od dvostrukog sloja vrhunskog silikona: unutarnjeg koji ima tvrdu teksturu i podsjeća na erekciju, i gornjeg sloja koji je mekši i lagano se pomiče poput prave kožice na penisu. Time ćete postići efekt pravih seksualnih odnosa s pravim penisom.

 

Silicone Dual Layered dildo izrađen je od vrhunskih materijala koji su vrlo izdržljivi. Ova igračka je jednostavno neuništiva, a pružat će Vam zadovoljstvo dugo vremena.

Više informacija
MARKA Lovetoy 2019
Dodatno Veličina: 18cm x 3,6cm
Materijal Silikon
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:DILDO Lovetoy Dual Layered 8"
Top prodajni artikli