KOMPLET Cofashion Felicity

Neka vaša romansa nikada ne prestane! Komplet Felicity je romantični erotski komad koji će ga uvijek iznova impresionirati. Komplet se sastoji od laganog topa s naglašenim košaricama i odgovarajućih tanga gaćica. Blago proziran materijal pruža udobnost i savršeno pristajanje svakoj ženskoj oblini. Felicity ima prekrasne detalje od čipke u svijetlo ljubičastoj boji, te mašne koje dodatno uljepšavaju cijeli look. Želite li odjevni predmet koji će dodatno naglasiti Vašu žensku energiju, komplet Felicity zadovoljit će sva Vaša očekivanja.
Već od 17,99 EUR Redovna cijena 23,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
Preostao je samo %1
SKU
CF90278-S/M, CF90278-L/XL

Neka vaša romansa nikada ne prestane!

 

Komplet Felicity je romantični erotski komad kojim ćete ga uvijek iznova impresionirati. Komplet se sastoji od laganog topa s naglašenim naramenicama i pripadajućih tanga gaćica. Blago proziran materijal pruža udobnost i savršeno pristajanje svakoj ženskoj oblini. Felicity ima prekrasne detalje od čipke u svijetlo ljubičastoj boji, kao i sitne detalje koji dodatno uljepšavaju cijeli look. Želite li odjevni predmet koji će dodatno naglasiti vašu žensku energiju, komplet Felicity zadovoljit će sva vaša očekivanja.

Komplet Felicity dostupan je u manjim i većim konfekcijskim veličinama kako bi svaka dama mogla zablistati u svom sjaju.

Više informacija
MARKA CoFashion 2020
Dodatno Veličina: S/M i L/XL
Materijal Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Gaćice uključene Da
Pogodan za Žene
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:KOMPLET Cofashion Felicity
Top prodajni artikli