FLESHLIGHT Vibro Pink Lady Touch

To je sljedeća generacija najprodavanijih muških seksualnih igračaka na svijetu. Ekskluzivna "touch" tekstura prenosi vibracije kroz kanal i izaziva još intenzivnije osjećaje zadovoljstva.
86,95 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
FLESH00003

To je sljedeća generacija najprodavanijih muških seksualnih igračaka na svijetu. Ekskluzivna "touch" tekstura prenosi vibracije kroz kanal i izaziva intenzivnije osjećaje zadovoljstva.

 

Flashlight Vibro ima i tri vibrirajuće kuglice koje stavljate u posebne džepove na kraju kanala. Možete odrediti koliko dodatne stimulacije trebate umetanjem jedne, dvije ili tri kuglice u džepove. U kompletu Flashlight Vibro dobivate: Osnovni kanal, tri kuglice, paket dodatnih baterija koje omogućuju do 13 sati uživanja.

 

 

Kao i originalni Fleshlight, Fleshlighti Girls izrađeni su od patentiranog Real Feel Superskin® materijala i pružit će Vam maksimalno zadovoljstvo. Svilenkasto mekani na dodir, Fleshlight masturbatori nude gotovo iste osjećaje kao pravi seks. Od originala se uglavnom razlikuju po strukturi umetka koji je "rebrast" i nudi dodatnu realističnu stimulaciju.

Prije upotrebe preporučujemo da izvadite uložak iz kutije i uronite ga u vruću vodu na oko 15-30 sekundi. To će omogućiti da se uložak zagrije i dobije odgovarajuću fleksibilnost. Zatim vratite uložak natrag u okvir, dodajte nekoliko kapi lubrikanta na bazi vode i neka zabava počne. Dodajemo samo da se s donje strane okvira nalazi manji poklopac koji služi za reguliranje pritiska u samoj rodnici. Što više zatvorite fleshlight, pritisak vakuuma će biti jači.

Nakon završene upotrebe, uložak i urežaj operite s toplom vodom i postavite ga na zrak da se osuši. Uložak nikada ne perite sa sapunom, jer ga tako možete uništiti. Zbog toga isto uvijek koristite lubrikant na bazi vode. 

 

Upute za korištenje:

 

1. Izvadite uložak iz kućišta.

2.Uklonite štitnik s proizvoda.

3. Zagrijte umetak u toploj vodi.

4. Proizvodu dodajte lubrikant na bazi vode.

5. Na dnu proizvoda je dodan poklopac s kojim možete podesiti željeni tlak.

6. Fleshlight je tako spreman za korištenje. 

Više informacija
MARKA Fleshlight
Dodatno

Promjer kanala: 13 mm

Duljina: 25 cm

Promjer: između 6 - 10 cm

Vrsta umetka: Touch

Boja kućišta: Gun Metal Black

Napajanje Bez
Pogodan za Muškarci
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:FLESHLIGHT Vibro Pink Lady Touch