HALJINA Passion Hellen

Haljina Hellen oduševit će vas iz različitih kutova. Pripijena haljina u izgledu kože izrađena je od visokokvalitetne lame posebnog sjaja. Sprijeda je prilično klasičnog kroja s naglašenim košaricama i uskim krojem. Ali prava magija događa se na kraju. Leđa će biti gotovo potpuno otvorena jer ih krasi prekrasan metalni detalj koji spaja naramenice. Haljina Hellen idealna je za dominantno osvajanje. Osim atraktivnog izgleda, može se pohvaliti i visokom kvalitetom.
Već od 33,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
Preostao je samo %1
SKU
HELLEN OBL S/M, HELLEN OBL L/XL, HELLEN OBL 2XL/3XL

Haljina Hellen oduševit će vas iz različitih kutova.

 

Pripijena haljina u izgledu kože izrađena je od visokokvalitetne lame posebnog sjaja. Dosta je klasičnog kroja s prednje strane s naglašenim rebrima i uskog kroja. Ali prava magija događa se na kraju. Leđa će biti gotovo potpuno otvorena jer ih krasi prekrasan metalni detalj koji spaja naramenice. Haljina Hellen idealna je za dominantno osvajanje. Osim atraktivnog izgleda, može se pohvaliti i visokom kvalitetom.

Uz haljinu su priložene minimalističke tanga gaćice. 

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Materijal Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Gaćice uključene Da
Pogodan za Žene
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:HALJINA Passion Hellen
Top prodajni artikli