HALJINA Cofashion Kiersten

Kiersten haljina odiše prekrasnom elegancijom koja savršeno nadopunjuje vašu ženstvenu liniju! Haljina Kiersten u potpunosti je izrađena od crne čipke koja je ukrašena posebnim ljubičastim detaljima na vratu i struku kako bi je dodatno osvijetlili. Srednji dio ostaje prilično klasičan dok stvara pravi wow efekt na leđima. Duboki V-izrez otkriva leđa i usredotočuje sve poglede na vašu raskošnu stražnjicu. Ljubičasta čipka s printom cvijeća dodatno uljepšava cijeli look. Haljina Kiersten odličan je izbor za sve dame koje vole zafrkavati svog ljubavnika. Cjelokupni dizajn kriomice otkriva nešto gole kože, ali ipak puno toga prepušta mašti odabranice.
Već od 17,99 EUR Redovna cijena 23,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
Preostao je samo %1
SKU
CF90289 S/M, CF90289 L/XL

Kiersten haljina odiše prekrasnom elegancijom koja savršeno nadopunjuje vašu ženstvenu liniju!

 

Haljina Kiersten u potpunosti je izrađena od crne čipke koja je ukrašena posebnim ljubičastim detaljima na vratu i struku kako bi je dodatno osvijetlili. Srednji dio ostaje prilično klasičan dok stvara pravi wow efekt na leđima. Duboki V-izrez otkriva leđa i usredotočuje sve poglede na vašu raskošnu stražnjicu. Ljubičasta čipka s printom cvijeća dodatno uljepšava cijeli look. Haljina Kiersten odličan je izbor za sve dame koje vole zafrkavati svog ljubavnika. Cijeli dizajn prikriveno otkriva nešto gole kože, ali uvijek ostavlja puno mašti odabranice.

Haljina Kiersten izrađena je od mekanog i fleksibilnog materijala s visokim udjelom elastina. Omogućuje potpuno ugodan san. 

U kompletu ćete dobiti i minimalističke gaćice. 

Više informacija
MARKA CoFashion 2020
Dodatno Veličina: S/M i L/XL
Materijal Poliamid
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:HALJINA Cofashion Kiersten
Top prodajni artikli