LUBRIKANT Hot Silc Glide

Upoznajte lubrikant za ekstremno dugu vlažnost. Ovo je proizvod koji će učiniti da vaši odnosi budu posebno glatki. Lubrikant Hot Silc Glide na bazi silikona osigurava dugotrajnu hidrataciju intimnih područja. Dobra stvar kod silikonskih lubrikanata je što vam mogu praviti društvo i tijekom vodenih užitaka. Možete ga ponijeti bilo gdje i uživati u njegovoj dugotrajnoj svilenkastoj teksturi. Lubrikant je bez boje i mirisa te omogućuje vašoj koži da diše čak i nakon nanošenja.
13,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
HOT0044040

Upoznajte lubrikant za ekstremno dugu vlažnost.

 

Ovo je proizvod s kojim će vaši odnosi biti posebno glatki. Lubrikant Hot Silc Glide na bazi silikona osigurava dugotrajnu hidrataciju intimnih područja. Dobra stvar kod silikonskih lubrikanata je što vam mogu praviti društvo i tijekom vodenih užitaka. Možete uživati u njemu bilo gdje i uživati u njegovoj dugotrajnoj svilenkastoj teksturi. Lubrikant je bez boje i mirisa te omogućuje vašoj koži da diše čak i nakon nanošenja.

Neka sve ide glatko, a vaša zadovoljstva traju! Uz pomoć Hot Silc Glide lubrikanta, moći ćete dugo uživati sa samo jednim malim nanošenjem. Ovo je lubrikant koji pruža izvrsnu hidrataciju koja traje i traje. Sadrži kvalitetan medicinski silikon, koji je bez boje i mirisa, te svakako ometa vaše zajedničke trenutke. Naprotiv, ponudit će vam sate i sate ugodnog i posebno udobnog vođenja ljubavi.

 

Sastojci:  ciklopentasiloksan, dimetikon, ciklometikon, dimetikonol

Više informacija
MARKA HOT
Dodatno

Količina: 50 ml

Podrijetlo: Austrija

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:LUBRIKANT Hot Silc Glide
Top prodajni artikli