KOMPLET Toy Joy Mega

Evo mega kompleta za parove s čak 9 uzbudljivih naprava! Toy Joy Mega set je ljubičasti tematski set koji nudi zabavno iskustvo i za njega i za nju. Set sadrži sve od vibratora, ekstendera penisa, vaginalnih i analnih kuglica, vibrirajućeg prstena, vagine,... Sve to s jednim ciljem - zadovoljiti sva vaša osjetila! Otvorite zabavnu kutiju užitaka u kojoj možete istražiti mnoge nove senzacije uz samo malo mašte.
49,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
10439

Evo mega kompleta za parove s čak 9 uzbudljivih naprava!

 

Toy Joy Mega set je ljubičasti tematski set koji nudi zabavno iskustvo i za njega i za nju. Set sadrži sve od vibratora, ekstendera penisa, vaginalnih i analnih kuglica, vibrirajućeg prstena, vagine,... Sve to s jednim ciljem - zadovoljiti sva vaša osjetila! Otvorite zabavnu kutiju užitaka u kojoj ćete moći istražiti mnoge nove senzacije čak i uz malo mašte.

Ako ste oduvijek željeli isprobati različite dodatke u spavaćoj sobi, sada je savršena prilika da ih sve upoznate odjednom. Toy Joy Mega set sastoji se od 9 erotskih dodataka namijenjenih oba spola. Moći ćete ih koristiti i kad ste zajedno (jer će sigurno biti š vruće!) kao i pojedinačno. 

 

Toy Joy Mega set sadrži:


- Prsten za erekciju

Fleksibilni i rebrasti prsten za erekciju odličan je izbor za parove koji vole kvalitetan seks. Ergonomski dizajn omogućuje istovremenu stimulaciju klitorisa. Ali imat ćete čvršću erekciju, a kasnije i orgazam.

- Rebrasti rukav

Dodatnu stimulaciju tijekom penetracije pružit će vam rebrasti rukav koji stavljate na penis. Vaš penis će se pretvoriti u pravu rebrastu ekstazu, koja će je potpuno uzbuditi. 

- Ekstenzija penisa

Povećajte duljinu penisa savitljivim ekstenderom penisa koji ima realistične detalje. Za dublje užitke!

- Klasični vibrator

Tanak, ali duži klasični vibrator ima nekoliko brzina vibriranja i uvijek će biti dobar izbor koji će vam donijeti dodatni užitak. Njegova glatka cjelina samo će skliznuti unutra, a naglašeni vrh može pružiti i stimulaciju klitorisa.

- Vibrirajuće jaje

Vibrirajuće jaje u setu malenih je i praktičnih dimenzija te dolazi s daljinskim upravljačem za podešavanje brzine. Omogućit će vam da senzualno stimulirate klitoris.

- Realističan dildo

Sjajni ljubičasti realistični didel je kao pokrivač za vrijeme kada ste sami ili će vaši biti. partneru je trebao trenutak odmora. Njegovi realistični detalji podsjećaju na pravi penis.

- Realna vagina

Nježna, realistična vagina s ugodnim usnama pobrinut će se za vašu partnericu. Mekani rukav omogućit će stimulaciju penisa tijekom korištenja mastrubatora. 

- Vaginalne kuglice

Vaginalne kuglice s rebrastim dodacima namijenjene su stimulaciji i jačanju mišića dna zdjelice. Redovitim treningom vaša vagina će biti zategnutija, a ruke više... "uzajamnog koristenja "?

- Analna jaja

Ako konačno želite istraživanje anusa, ergonomski dizajnirane analne kuglice pobrinut će se za to. Držač na kraju olakšava korištenje, a savitljivi materijal pruža ugodan analni užitak. 

Više informacija
MARKA Toy Joy 2019
Dodatno

Paket baterija: 4 x AA (uključene su)

Materijal: PVC, ABS, TPR

Materijal Smjesa
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:KOMPLET Toy Joy Mega
Top prodajni artikli