PUMPA ZA EREKCIJU Toy Joy Power Pump (crna)

Power Pump pumpa za erekciju osigurava bolji seksualni život. Svrha pumpe za erekciju je povećati snagu erekcije, kao i povećati veličinu penisa. Power Pump je snažna pumpa koja je toliko jednostavna za korištenje da je posebno pogodna za početnike. Na njegovom prozirnom okviru pronaći ćete centimetre pomoću kojih možete dobro izmjeriti rast svoje mrkve. Visokokvalitetna pumpa je dodatak broj jedan koji će poboljšati vašu seksualnost i učiniti da izgledate najbolje u krevetu.
17,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
10458 BLACK

Power Pump pumpa za erekciju osigurava bolji seksualni život.

 

Svrha pumpe za erekciju je povećati snagu erekcije, kao i povećati veličinu penisa. Power Pump je snažna pumpa koja je toliko jednostavna za korištenje da je posebno pogodna za početnike. Na njegovom prozirnom okviru pronaći ćete centimetre pomoću kojih možete dobro izmjeriti rast svoje mrkve. Visokokvalitetna pumpa je dodatak broj jedan koji će poboljšati vašu seksualnost i učiniti da izgledate najbolje u krevetu.

Pumpica za erekciju osigurava tvrdoću koju želite i veličinu za kojom žudite. Stiskanjem priložene pumpice pumpaš zrak unutar pumpice i poboljšavaš cirkulaciju krvi unutar penisa. Treniranjem penisa poboljšat ćete snagu erekcije i dobiti centimetre.

Za stvarno izvrsne rezultate u duljini i širini, preporučujemo korištenje gela zajedno Titan Gel , koje također možete pronaći u našoj ponudi.

Više informacija
MARKA Toy Joy 2019
Dodatno Veličina: 19cm x 5cm
Materijal PVC
Duljina vstavljiva max. do 20 cm
Širina Vstavljiva max. do 5 cm
Boja Transparentan
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:PUMPA ZA EREKCIJU Toy Joy Power Pump (crna)
Top prodajni artikli