KREMA ZA POVEĆANJE PENISA Mega Penis

Predstavljamo vam kremu Mega Penis koja je namijenjena povećanju veličine i duljine vašeg penisa. Mega penis krema napravljena je od prirodnih biljaka koje potiču cirkulaciju krvi i osiguravaju, uz pravilnu upotrebu, fantastičan rezultat. Mnogi predstavnici jačeg spola nisu zadovoljni duljinom svog penisa, a mnoge žene također potiho priznaju da je veličina bitna i utječe na kvalitetu spolnog odnosa. Zato je Mega Penis krema tu da se brine o vama i njoj. Kremu Mega Penis možete koristiti i prije seksa i sigurno ćete primijetiti veliku razliku.
9,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
RUF0003001

Predstavljamo vam Mega Penis kremu koja je namijenjena povećanju volumena, erekcije i dužine vašeg penisa.

 

Krema Mega Penis napravljena je od prirodnih biljaka koje potiču cirkulaciju krvi i osiguravaju, uz pravilnu upotrebu, fantastičan rezultat. Mnogi predstavnici jačeg spola nisu zadovoljni duljinom svog penisa, a mnoge žene također tiho priznaju da je veličina bitna i utječe na kvalitetu spolnog odnosa. Zato je Mega Penis krema tu da se brine o vama i njoj. Kremu Mega Penis možete koristiti i prije seksa i sigurno ćete primijetiti veliku razliku.

Upotreba:

U usporedbi s nekim drugim proizvodima za povećanje penisa, poput raznih proizvoda koji rade na principu povećanja penisa, korištenje gela je iznimno jednostavno. Gel se nanosi izravno na penis, a prirodni sastojci prodiru u tkivo penisa i osiguravaju dobar rezultat. Vidljivo je u dužem i debljem penisu, a erekcije su jače i čvršće. Za vrhunske rezultate povećanja preporučujemo zajedničku upotrebu pumpe za erekciju. Korištenjem gela i pumpice za erekciju postići ćete rezultate koje nikako ne očekujete. Preporučamo korištenje pumpice dnevno u trajanju od 20 - 30 minuta, a uz to ćete nevjerojatno poboljšati svoju erekciju! Kremu nanesite na penis dva puta dnevno i nježno utrljajte. 

 

Sastojci: Aqua, propilen glikol, cetearilni alkohol, kapriilc/kaprični triglicerid, gliceril stearat, ceteareth-20, cetilni alkohol, benzilni alkohol, natrijev benzoat, kalijev sorbat, ksantanska guma, ekstrakt Trigonella Foenum Graecum, ekstrakt Melilotus Officinalis, dehidrooctena kiselina. 

Upozorenja:

Proizvod je namijenjen odraslim osobama!

Više informacija
MARKA Ruf
Dodatno

Sadržaj: 75 ml.

Podrijetlo: Francuska

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:KREMA ZA POVEĆANJE PENISA Mega Penis
Top prodajni artikli