HALJINA Passion Lizzy Black

Haljina Lizzy ima divlju energiju u kojoj će vaš odabranik posebno uživati. Mala crna haljina izrađena je od sjajnog lama materijala s metalik nitima. Jedinstveni kroj ima kopčanje korzeta s prednje strane kroz koji možete pokazati koliko god želite gole kože. Vezivanjem možete otkriti ili sakriti dijelove kože i dodatno je iritirati. Haljina Lizzy prilijepit će uz vaše tijelo i naglasiti vaše atribute. Pokažite mu se kao ljubavnica njegovih snova u seksi Lizzy haljini!
Već od 31,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
Preostao je samo %1
SKU
OBL LIZZY S/M, OBL LIZZY L/XL

Haljina Lizzy ima divlju energiju u kojoj ćete posebno uživati. odabrani.

 

Mala crna haljina izrađena je od sjajnog lama materijala s metalik nitima. Jedinstveni kroj ima kopčanje korzeta s prednje strane kroz koji možete pokazati koliko god želite gole kože. Vezivanjem možete otkriti ili sakriti dijelove kože i dodatno je iritirati. Haljina Lizzy prilijepit će uz vaše tijelo i naglasiti vaše atribute. Pokažite mu se kao ljubavnica njegovih snova u seksi Lizzy haljini!

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Dodatno Materijal: 95% poliamid, 5% elastin
Materijal Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:HALJINA Passion Lizzy Black
Top prodajni artikli