LJUBAVNA LUTKA Vibe Voice

Upoznajte ljubavnu lutku koja je spremna zadovoljiti sva vaša osjetila. Ako se pitate postoji li savršena žena, imamo dobre vijesti za vas. Naime, Vibe Voice lutka ima izuzetno realistične pokrete uz koje ćete doživjeti osjećaj pravog seksa sa pravom ženom. Uvijek će vam ponuditi sve kutove svog tijela. Lutka je izrađena od još poboljšanog Baile materijala poznatog po svom realističnom dodiru koji je identičan pravoj koži. Za razliku od ostalih lutaka, Vibe Voice ima vaginu i anus koji imaju posebno dizajnirane detalje izvana i iznutra. Tako će vaše iskustvo s njom biti neponovljivo. Priuštite si samo najbolje i doživite ženu svojih snova koja svoje tijelo prepušta vašim rukama, bilo gdje i bilo kada.
Redovna cijena 49,99 EUR Posebna cijena 42,49 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-2 dana

Vrijeme isporuke:

1-2 dana
SKU
DEBRA00173
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 42,49 EUR

Upoznajte ljubavnu lutku koja je spremna zadovoljiti sva vaša osjetila.

 

Ako se pitate postoji li savršena žena, imamo dobre vijesti za vas. Naime, Vibe Voice lutka ima izuzetno realistične pokrete uz koje ćete doživjeti osjećaj pravog seksa sa pravom ženom. Uvijek će vam ponuditi sve kutove svog tijela. Lutka je izrađena od še nadograđenijeg Baile materijala, poznatog po svom realističnom dodiru koji je identičan pravoj koži. Za razliku od ostalih lutaka, Vibe Voice ima vaginu i anus koji imaju posebno dizajnirane detalje izvana i iznutra. Tako će vaše iskustvo s njim biti neponovljivo. Privucite samo najbolje i isprobajte ženu svojih snova, koja svoje tijelo prepušta vašim rukama bilo gdje i bilo kada. 

Istražite svaki kutak njezina tijela, bez prigovora. Zavodljiva plavuša s 3D izrađenim licem i realno izrađenom vaginom i anusom žena je iz snova svakog muškarca. Sastavni dio lutke je i masturbator koji se sastoji od vagine s pomno dorađenim detaljima i anusa koji također podsjeća na pravi. Masturbator ćete moći koristiti s lutkom ili pojedinačno, što vam pruža više mogućnosti korištenja. Osim njega, vibracije možete izazvati i pomoću priloženog vibrirajućeg jajeta kojemu možete podesiti brzinu vibriranja po želji.

 

Karakteristike materijala Baile Skin


Materijal Baile ima nevjerojatno realističan osjećaj na dodir, koji podsjeća na pravu kožu. S lutkom Vibe Voice proizvođači su otišli korak dalje kako bi se korisnici osjećali kao da imaju pravu ženu u svojim rukama. Profinjena kemijska formula, koja je sastavni dio Baile materijala, ovoga je puta postala još bliža pravoj koži. Ne biste primijetili razliku da ste dodirnuli oba! S tako profinjenom formulom možemo reći da je Baile jedan od najrealističnijih materijala na svijetu. 

 

Korištenje


  • Sa lutkom: Djelomično napuhati lutku i dobro je napuhati. Umetnite mastrubator u posebno dizajnirani rukav na lutki i napunite lutku do kraja. Vaša zabava s nezasitnom lutkom samo što nije počela!
  • samostalno: Masturbator se može koristiti i samostalno kao i klasični tipovi masturbatora. S jedne strane ima vaginu, a s druge anus. Tako ćete moći osjetiti obje rupe. Za istinski realne užitke, navlaku prije upotrebe možete držati pod mlakom vodom. Također je važno da je dobro podmazan.  
  • S vibracijama: Za dodatnu stimulaciju, mastrubatorom možete izazvati i vibracije. U setu se nalazi vibro jaje s daljinskim upravljačem koji ima podesive vibracije. Umetnite jaje u otvor koji trenutno ne koristite.
Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno

Veličina: Prirodna

Baterija: 2 x AA (nije uključena)

Materijal TPR
Napajanje Bez
Pogodan za Muškarci
Lubrikant Na bazi vode
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:LJUBAVNA LUTKA Vibe Voice
Top prodajni artikli