LUBRIKANT Lubido Hybrid (250 ml)

Obitelji najpopularnijih Lubido lubrikanata pridružio se Lubido Hybrid koji nudi najbolju hidrataciju do sada. Razlikuje se od ostalih lubrikanata po svom jedinstvenom sastavu koji vam nudi najbolje od oba svijeta. Lubrikant je većinom na bazi vode, ali ipak ima dodato malo silikona za dugotrajno klizanje tijekom vašeg spolnog odnosa. Međutim, bit će potrebna vrlo mala aplikacija za postizanje željene hidratacije. Dugotrajni osjećaji klizanja oduševit će svakog korisnika. Svojim praktičnim izgledom, koji sadrži pumpicu, aplikacija će biti posebno brza i jednostavna.
14,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
N10357

Obitelji najpopularnijih Lubido lubrikanata pridružio se Lubido Hybrid koji nudi najbolju hidrataciju do sada.

 

Razlikuje se od ostalih lubrikanata po svom jedinstvenom sastavu koji vam nudi najbolje od oba svijeta. Lubrikant je većinom na bazi vode, ali ima i malo silikona za dugotrajno klizanje tijekom seksualnog odnosa. Međutim, bit će potrebna vrlo mala količina za postizanje željene hidratacije. Dugotrajni osjećaji klizanja impresionirat će svakog korisnika. Svojim praktičnim izgledom, koji sadrži pumpicu, aplikacija će biti posebno brza i jednostavna.

Lubrikant Lubido Hybrid ne sadrži parabene, ne šteti lateksu i bez brige se može koristiti s kondomima.

Proizvod je dermatološki i klinički ispitan.

 

Sastojci:  Aqua, propilen glikol, glicerin, izopropil miristat, kapil/kaprin triglicerid dimetikon, hidroksietil celuloza, polisorbat 60, sorbitan stearat, cetearil alkohol, gliceril stearat, fenoksietanol, natrijev hijaluronat, natrijev EDTA. 

Upozorenje:

U slučaju neželjene iritacije, odmah operite sapunom i vodom.

Proizvod ne štiti od spolno prenosivih bolesti.

Više informacija
MARKA Lubido
Dodatno Količina: 250 ml Podrijetlo: Engleska
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:LUBRIKANT Lubido Hybrid (250 ml)
Top prodajni artikli