LUBRIKANT Cobeco Female Anal Relax

Želite li da vam analni seks uvijek bude ugodan? Za dodatno opuštanje i neograničeni užitak pobrinut će se lubrikant izrađen posebno za žene. Njegova jedinstvena formula djeluje kao lokalni anestetik i omogućuje brže opuštanje intimnih područja, što rezultira puno većim zadovoljstvom. Želite li u potpunosti uživati u analnom seksu, na intimna područja nanesite bilo koju količinu lubrikanta i otkrit ćete nove dimenzije užitka. Lubrikant je potpuno siguran za korištenje!
18,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
COBECO0244

Želite li da vaši analni odnosi uvijek budu ugodni?

 

Za dodatno opuštanje i neograničeni užitak pobrinut će se lubrikant izrađen posebno za žene. Njegova jedinstvena formula djeluje kao lokalni anestetik i omogućuje brže opuštanje intimnih područja, što rezultira puno većim zadovoljstvom. Želite li u potpunosti uživati u analnom seksu, na intimna područja nanesite bilo koju količinu lubrikanta i otkrit ćete nove dimenzije užitka. Lubrikant je potpuno siguran za korištenje!

Ako ste oduvijek imali želju za analnim seksom, ali niste se uspjeli u potpunosti opustiti, imamo dobre vijesti za vas. Napravljen posebno za ljepši spol, evo nježnog lubrikanta koji će vas u trenu odvesti do potpunog opuštanja. Pružit će vam prirodnu hidrataciju i pridonijeti većoj udobnosti svojim lokalnim anestetičkim učinkom. Sada možete u potpunosti uživati!

Lubrikant možete dijeliti s kondomima.

Više informacija
MARKA Cobeco Pharma
Dodatno

Količina: 120 ml

Podrijetlo: Nizozemska

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:LUBRIKANT Cobeco Female Anal Relax
Top prodajni artikli