LUBRIKANT Durex Play 2in1 Aloe Vera

Da li ste oduvijek željeli senzualne i jedinstvene erotske masaže s kojima bi se istovremeno opustili i počastili svoju kožu? U tom slučaju će Vam Durex Play 2in1 Alove Vera doletjeti u pomoć.
12,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
82

Da li ste oduvijek željeli senzualne i jedinstvene erotske masaže s kojima bi se istovremeno opustili i počastili svoju kožu? 

 

U tom slučaju će Vam Durex Play 2in1 Alove Vera doletjeti u pomoć. Play 2in1 izvrstan je proizvod od Durexa koji je namijenjen za dvostruku upotrebu - kao gel za masažu i kao odličan lubrikant koji se lako ispire vodom i ne ostavlja ljepljivu kožu i tragove. Ponudit će Vam senzacionalne i senzualne masaže, koje će Vašu kožu učiniti svilenkasto glatkom i mekom. Kako bi erotska masaža bila još toplija, gel možete namazati i na intimne dijelove i koristiti ga kao lubrikant. Međutim, budući da proizvod sadrži ekstrakte vrlo poznate i ljekovite biljke Aloe vere, to omogućuje korištenje gela na bilo kojem dijelu tijela. Naime, prednost Aloe vere nije samo u tome što je prijateljski nastrojena prema koži, već je i liječi, hrani i njeguje, pa Vaša koža postaje svilenkasto glatka i zdravija.

Gel jednostavno koristite zajedno sa svojim partnerom. Spolni odnos započnite opuštajućom masažom, a zatim se pomjerite prema intimnim dijelovima, gdje gel tada počinje djelovati kao nježan lubrikant i pruža maksimalnu udobnost. Proizvod je odličan kao atraktivan poklon koji nitko neće zaboraviti. Lubrikant Durex Play 2in1 namijenjen je i ženama i muškarcima.

 

Sastojci:  voda, propilen glikol, hidroksietil celuloza, benzojeva kiselina, sok lista Aloe Barbadensis, natrijev saharin, natrijev hidroksid.    

Upozorenja: 

Nije kontracepcijsko sredstvo i ne sadrži spermicide.

Izbjegavati kontakt s očima.

U slučaju iritacije ili nelagode, obratite se liječniku.

Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom i tamnom mjestu, daleko od sunčeve direktno svjetlosti.

Čuvati izvan dohvata djece.

Više informacija
MARKA Durex lubricants
Dodatno Sadržaj: 200 ml Podrijetlo proizvoda: Velika Britanija
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:LUBRIKANT Durex Play 2in1 Aloe Vera
Top prodajni artikli