LUBRIKANT Joydrops Herbal Personal Gel

Biljni lubrikant zadovoljit će sve korisnice koje imaju nedostatak vlage u intimnom području. Lubrikant Herbal napravljen je od medicinskog glicerina koji daje vlažnost i otklanja simptome suhe kože. Jamči vam bolji seksualni doživljaj u dvoje jer će dodatno podmazati intimna područja i time povećati razinu užitka. Parovi ga mogu koristiti i s kondomima jer ne oštećuje njihovu teksturu.
Redovna cijena 7,49 EUR Posebna cijena 6,37 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
JOYDROPS16
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 7,49 EUR

Biljni lubrikant zadovoljit će sve korisnice koje imaju nedostatak vlage u intimnom području.

 

Lubrikant Herbal napravljen je od medicinskog glicerina koji daje vlažnost i otklanja simptome suhe kože. Jamči vam bolji seksualni doživljaj u dvoje jer će dodatno podmazati intimna područja i time povećati razinu užitka. Parovi ga mogu koristiti i s kondomima jer ne oštećuje njihovu teksturu.

Nedostaje li vam vlage tijekom spolnog odnosa, što može biti posljedica bolesti ili jednostavno premalo opuštanja, ovoga puta možete posegnuti za prirodnim biljnim preparatom koji će vam pomoći u otklanjanju takvih problema. Lubrikant Herbal sadrži biljni glicerin koji će omekšati i dobro navlažiti sva područja na koja ćete ga nanositi. Proizvod je potpuno hipoalergen i može se potpuno bezbrižno koristiti čak i tijekom spolnog odnosa.

 

Sastojci:  Deionizirana voda, hidroksi etil celuloza, biljni glicerin, limunska kiselina, etilheksilglicerin i fenoksietanol. 

Upozorenje:

Izbjegavati kontakt s očima.

Ne koristiti u slučaju otvorenog pakiranja.

Čuvati na temperaturi od 15°C-30°C.

Više informacija
MARKA Joydrops
Dodatno

Količina: 100 ml

Podrijetlo proizvoda: Turska

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:LUBRIKANT Joydrops Herbal Personal Gel
Top prodajni artikli