LUBRIKANT Hot Nature Aloe Vera (30 ml)

Doživite prirodni osjećaj bilo gdje, bilo kada, s lubrikantom džepne veličine. Hot Nature Aloe Vera lubrikant napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka koji njeguju vašu kožu i posebno je prijateljski čak i za osjetljivije korisnike. Ovoga puta moći ćete bezbrižno uživati u svojim intimnim trenucima. Lubrikant je na bazi vode, s dodanim prirodnim sastojcima koji kožu pune potrebnim vitaminima. Zbog svog sastava osigurava bezbrižno korištenje, a zbog praktičnog pakiranja možete ga ponijeti na svako putovanje.
7,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
HOT0044131

Doživite prirodni osjećaj bilo gdje, bilo kada, s lubrikantom džepne veličine.

 

Hot Nature Aloe Vera lubrikant izrađen je od potpuno prirodnih sastojaka koji njeguju vašu kožu i posebno je prijateljski nastrojen i prema osjetljivijim korisnicima. Ovoga puta moći ćete bezbrižno uživati u svojim intimnim trenucima. Lubrikant je na bazi vode, s dodanim prirodnim sastojcima koji kožu pune potrebnim vitaminima. Zbog svog sastava osigurava bezbrižno korištenje, a zbog praktičnog pakiranja možete ga ponijeti na svako putovanje.

Prepustite se opuštajućoj terapiji Aloe verom koja će nježno dotaknuti sva vaša osjetila. Želite li proizvod na prirodnoj bazi koji možete bezbrižno nanositi na intimna područja, došli ste na pravo mjesto. Hot Nature Aloe Vera lubrikant hrani i vlaži. I vas dvoje biste trebali probati!

 

Sastojci:  Aqua (voda), sok lista Aloe Barbadensis u prahu, glicerin, natrijev benzoat, Chodrus Crispus (karagenan), kalijev sorbat, dehidroksantan guma, limunska kiselina, glukoza. 

Upozorenja:

Čuvati na temperaturi između 5 °C i 25 °C.


Više informacija
MARKA HOT
Dodatno

Količina: 30 ml

Podrijetlo: Austrija

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:LUBRIKANT Hot Nature Aloe Vera (30 ml)
Top prodajni artikli