MASAŽNI VIBRATOR Nathaniel

Masažer Nathaniel je svestrani alat koji je namijenjen stimulaciji klitorisa, ali i bradavica. Elegantan dizajn u kombinaciji ljubičaste boje i srebrnog držača zadivit će svaku korisnicu čim ga ugleda. Masažer nudi 7 programa vibracija u kombinaciji s 5 brzina, te se tako prilagođava svakoj želji korisnika. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona ugodne baršunaste teksture koji će dodatno stimulirati vaša osjetila. Ovaj jedinstveni uređaj spada u veće masažere, jer ima čak 26 centimetara. No, upravo zbog svoje veličine, do najskrivenijih kutaka bit će posebno lako. Unatoč tome što ima jake vibracije, vrlo je tih uređaj i uvijek omogućuje diskretno korištenje. Masažeru Nathaniel nisu potrebne baterije jer se puni putem USB priključka. Priuštite si bilo kakvu stimulaciju u društvu atraktivnog masera Nathaniela!
Redovna cijena 49,99 EUR Posebna cijena 42,49 EUR

Zaliha:

Na zalihi 3-5 dana

Vrijeme isporuke:

3-5 dana
SKU
DEBRA01055
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 42,49 EUR

Masažer Nathaniel je svestrani alat koji je namijenjen stimulaciji klitorisa, ali i bradavica.

 

Elegantan dizajn u kombinaciji ljubičaste boje i srebrnog držača impresionirat će svaku korisnicu čim ga ugleda. Ponude masera 7 programa vibracije u kombinaciji sa 5 brzina , te se tako prilagođava željama svakog korisnika. Izrađuje se od visokokvalitetni silikon , ugodne baršunaste teksture, dodatno će stimulirati vaša osjetila. Ovaj jedinstveni uređaj spada u veće masažere, jer ima tačne mjere 26 centimetara . No, upravo zbog svoje veličine, do najskrivenijih kutaka bit će posebno lako. Unatoč činjenici da ima jake vibracije, vrlo je tiha naprava i uvijek omogućuje diskretnu upotrebu. Nathaniel masažer ne treba baterije jer se punjenje odvija preko USB konektor. Dobijte stimulaciju koju želite u društvu atraktivnog masera Nathaniela!

Bez sumnje, masažeri su najpopularniji gadgeti među ženama. Posebno dizajnirana glava omogućuje nevjerojatnu stimulaciju klitorisa. No maser Nathaniel neće zaboraviti ni na ostale erogene zone. Njime možete privući i sebe masaža bradavica ili drugim dijelovima tijela. U svakom slučaju, on će pružiti najbolje maženje u svakom kutku. Masažer Nathaniel vrlo je jednostavan za korištenje, te je pogodan kako za početnike tako i za korisnike koji su već isprobali ovu vrstu uređaja. Na njega nećete ostati ravnodušni!

Više informacija
MARKA Pretty Love 2019
Dodatno

Veličina: 26cm x 4,8cm

Napajanje: USB

Materijal Silikon
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:MASAŽNI VIBRATOR Nathaniel
Top prodajni artikli