MASTURBATOR Pink Pussy

Upoznaj svog novog prijatelja koji je uvijek spreman za akciju! Pink pussy je realistično dizajniran masturbator koji je izrađen od mekanih materijala i pružit će vam nevjerojatne osjećaje užitka. Osjećat ćete se kao da pokraj sebe imate pravu vaginu. Realistična vagina koja također može vibrirati? Tako je, unutar masturbatora pronaći ćete Multi Speed vibrator, čiju brzinu možete podešavati kako želite. Prepustite se nježnim užicima stimulacije koje vam može dočarati samo jedna i jedina Pink pussy.
Redovna cijena 24,99 EUR Posebna cijena 21,24 EUR

Zaliha:

Na zalihi 3-5 dana

Vrijeme isporuke:

3-5 dana
SKU
DEBRA00439
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 21,24 EUR

Upoznaj svog novog prijatelja koji je uvijek spreman za akciju!

 

Pink pussy je realistično dizajniran masturbator koji je izrađen od mekanih materijala i pružit će vam nevjerojatne osjećaje užitka. Osjećat ćete se kao da pokraj sebe imate pravu vaginu. Realistična vagina koja također može vibrirati? Tako je, unutar masturbatora pronaći ćete Multi Speed vibrator, čiju brzinu možete podesiti kako želite. Prepustite se nježnim užicima stimulacije koje vam može dočarati samo jedna i jedina Pink pussy.

Masturbator Pink Pussy impresionira svojim realističnim dodirom i izgledom. Uvjerit će vas i povoljna cijena koja je prijateljska prema svakom korisniku. Dobivate snažan masturbator izrađen od kvalitetnog TPR materijala koji je ugodan za kožu i ne sadrži ftalate. Kad god poželite dodatnu stimulaciju, možete uključiti vibrator koji se osjeća cijelom dužinom masturbatora. Brzinu možete postaviti kako želite. Jednostavan za korištenje, iznenadit će vas svojim realističnim dizajnom. Ali kada vaše tijelo doista osjeti njegovu izdržljivost, bit ćete oduševljeni! f

Usamljene večeri sada su prošlost. Od sada će vam društvo praviti Pink pussy čija je glavna odlika da će zadovoljiti svaku vašu fantaziju. Njegova meka unutrašnjost i vibracije neće vas ostaviti razočaranima.

Preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno Veličina: 22cm x 8,6cm
Materijal TPE
Duljina 22 cm
Širina 8,6 cm
Napajanje Paketi baterija
Pogodan za Muškarci
Paketi baterija 3x AAA
Lubrikant Na bazi vode
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:MASTURBATOR Pink Pussy