OLOVNI OVRATNIK Sinful Black

Uživate li biti podložni? S ovim proizvodom domino će imati potpunu kontrolu nad vama! Ogrlica s povodcem Sinful Black je kvalitetan proizvod za sve ljubitelje igara dominacije u spavaćoj sobi. Podesivi ovratnik izvana je presvučen crnim lakom, dok je iznutra podstavljen umjetnom kožom. Iz kvalitetne ogrlice vijuga povodac dužine 21 centimetar koji je na kraju ukrašen držačem kojim ćete voditi svog podređenog. Ova dva proizvoda mogu se koristiti i odvojeno. Ogrlica s povodcem jedan je od najvećih simbola potpune dominacije nad drugom osobom. Sada ga imate priliku doživjeti u svoj njegovoj erotskoj ljepoti!
Redovna cijena 27,99 EUR Posebna cijena 25,19 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
NSTOYS0221
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 25,19 EUR

Uživate li biti podložni? S ovim proizvodom domino će imati potpunu kontrolu nad vama!

 

Ogrlica s povodcem Sinful Black je kvalitetan proizvod za sve ljubitelje igara dominacije u spavaćoj sobi. Podesivi ovratnik izvana je presvučen crnim lakom, dok je iznutra podstavljen umjetnom kožom. Iz kvalitetne ogrlice vijuga povodac dužine 21 centimetar koji je na kraju ukrašen držačem kojim ćete voditi svog podređenog. Ova dva proizvoda mogu se koristiti i odvojeno. Ogrlica s povodcem jedan je od najvećih simbola potpune dominacije nad drugom osobom. Sada ga imate priliku doživjeti u svoj njegovoj erotskoj ljepoti!

Zahvaljujući odvojivom lancu, dva se proizvoda mogu koristiti i odvojeno. A bit će posebno zanimljivo ako ih podijelite s ostalim bondage, S&M dodacima. 

Ovratnik ima podesivu duljinu. 

Više informacija
MARKA New Sensations Novelties
Dodatno Duljina: 21 cm
Materijal Umjetna Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:OLOVNI OVRATNIK Sinful Black
Top prodajni artikli