PHEROMONE FRAGRANCE Cp (Za žene)

Proizvod pheromini Eau de Toilette idealan je za sve one žene koje žele biti još privlačnije, privlačnije, žele biti u centru pažnje ili jednostavno žele još više zapaliti svog partnera!
Redovna cijena 18,99 EUR Posebna cijena 17,09 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
COBECO0079
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 18,99 EUR

Proizvod pheromini Eau de Toilette idealan je za sve one žene koje žele biti privlačnije, privlačnije, žele biti u centru pažnje ili jednostavno žele više zapaliti svog partnera!


Proizvod je izuzetno kvalitetan jer sadrži puno ženskih feromona.

Proizvod nije u obliku letka ili parfem, ali ima kuglicu kojom nanosite feromone na područje vrata ili na mjesto gdje vam najviše odgovara.

Počastite se ovim izvrsnim proizvodom i zaludite svoje muškarce!

Proizvod je dermatološki ispitan.

  

Što su feromoni?

Živa bića koriste feromone za međusobna komunikacija . Kod većine životinja feromoni igraju bitnu i odlučujuću ulogu u odabiru partnera. No, feromoni utječu i na čovjeka, ali kako i u kojoj mjeri, dugo nismo znali.

Tek 1986. godine otkriveni su ljudski spolni feromoni. To su otkrili ljudi otkrivaju feromone kroz vomeronazalni organ (VNO), koji se nalazi u području nosne šupljine. Veličina ovog organa varira kod ljudi, a iznosi od 2,5 do 0,5 mm. Osoba luči najviše feromona u razdoblju od 14 do 18 godina dob.

Prema istraživanju koje je na muškarcima proveo pronalazač ljudskih feromona dr. Winnifred Culter , vidljivo je da je 74% muškaraca koji su koristili feromone percipiralo više flerta, više osmijeha, poljubaca i seksualnih odnosa nego prije korištenja.

Čovjeku koji ima visoka razina feromona , osjećamo određenu naklonost, pa su feromoni vjerojatno razlog zašto vam se netko više sviđa, ali možda s njim još niste ni razgovarali. Ako tražite osobu svojih snova, feromoni će vjerojatno igrati veliku ulogu u odabiru te osobe.Zašto se koriste feromoni:

  • povećati seksualnu privlačnost;
  • s osobama kojima je kontakt s ljudima važan čimbenik za uspješno obavljanje profesije;
  • za poboljšanje samopouzdanja i samopoštovanja;
  • za ponovno raspirivanje strasti kod parova kojima nedostaje seksualne aktivnosti ili monotonije u krevetu;
  • određena su istraživanja pokazala da se feromoni mogu koristiti i za poboljšanje raspoloženja, za ublažavanje depresije i kao dio terapije za plodnost.

 

Više informacija
MARKA Cobeco Pharma
Dodatno

Podrijetlo proizvoda: Nizozemska

Sadržaj: 15 ml (dovoljno za najmanje 20 - 30 nanošenja).

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:PHEROMONE FRAGRANCE Cp (Za žene)