Politika zaštite osobnih podataka

Zahvaljujemo Vam što ste odabrali našu online trgovinu. Zaštita Vaših osobnih podataka vrlo nam je važna, stoga Vam uz kvalitetan sadržaj jamčimo i pravo da sami odlučujete o korištenju istih. Ova politika privatnosti uređuje prikupljanje, pohranu i obradu osobnih podataka koje operater prikuplja od korisnika.

Administrator zbirke osobnih podataka

Poduzeće: Damjan Muhvič sp, Rupa 25, 4000 Kranj

Za informacije o zaštiti osobnih podataka možete se obratiti na [email protected]

Kao primatelj tj. korisnik ovlašćuje upravitelja da prikuplja, obrađuje i čuva dostavljene osobne podatke u skladu sa važećim zakonima o zaštiti osobnih podataka.

Kategorije osobnih podataka

Prikupljeni podaci koje vodi voditelj zbirke osobnih podataka:

 • email adresa;
 • ime i prezime te titula;
 • naziv tvrtke;
 • adresa;
 • telefon;
 • koje poruke je korisnik otvorio i na koje poveznice u porukama kliknuo;
 • prošli upiti, kupnje, fakture, zahtjevi za podršku;
 • korisničke IP adrese i ID-jevi kolačića.

Svrha obrade osobnih podataka

Operater Damjan Muhvič sp, Rupa 25, 4000 Kranj koristit će podatke dobivene od korisnika u sljedeće svrhe:

 • za komunikaciju sa pretplatnikom odn. (pred) ugovorni odnosi;
 • provoditi nagradne igre;
 • statističke i tržišne analize; praćenje klikova na e-poštu i otvaranja te klikova na web stranice za segmentaciju i prilagodbu sadržaja e-pošte;
 • informiranje i slanje e-novosti, članaka, obavijesti o događajima e-poštom;
 • segmentacija, profiliranje i automatizirana obrada u svrhu kreiranja prilagođenih poruka i ponuda koje će biti relevantnije korisniku;
 • prikazivanje prilagođenih oglasa na oglasnim platformama (Google i Facebook).

Prilikom slanja e-pošte, administrator bilježi otvaranje primljenih poruka od strane pojedinaca i klikove na linkove u primljenim porukama. Također bilježi posjete i kampanje na web stranici operatera. Za bolju i ciljaniju dostavu ponuda i prilagodbu poruka ili komunikacije automatski obrađuje, analizira, profilira i vrednuje mjerenje aktivnosti i interesa korisnika.

Vrijeme zadržavanja podataka

Osobne podatke pojedinaca čuvamo na neodređeno vrijeme – do opoziva privole pojedinca. Nakon otkazivanja, odmah i trajno brišemo sve osobne podatke. Nakon otkazivanja pojedinac više neće primati informacije o gore navedenim marketinškim aktivnostima.

Zaštita osobnih podataka

Upravljač će sa prikupljenim podacima rukovati u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka, te u skladu sa internim aktima prihvaćenim na osnovi zakona. Osigurat će odgovarajuću organizacijsku i tehničku zaštitu. U nijednom slučaju organizator neće prikupljene osobne podatke proslijediti ili otkriti trećim osobama. Tvrtka Damjan Muhvič sp provodi odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka.

Prava korisnika

U skladu s odredbama Opće uredbe EU o zaštiti osobnih podataka (GDPR), voditelj obrade osobnih podataka mora na zahtjev potrošača:

 • Potvrditi obrađuju li se podaci koji se na njega odnose te mu omogućiti uvid u osobne podatke koji se na njega odnose.
 • Osigurati ispis osobnih podataka koji se na njega odnose.
 • Omogućiti ispravak ili dopunu osobnih podataka.
 • Omogućiti djelomično ili potpuno brisanje osobnih podataka.
 • Omogućiti prijenos osobnih podataka drugom pružatelju povezanih usluga.
 • Omogućiti djelomično ili potpuno povlačenje privole za obradu osobnih podataka.

Administrator će Vaš zahtjev za opozivom uzeti u obzir te će dosljedno organizirati poništenje privole u svrhu obrade osobnih podataka najkasnije u roku od 15 dana.

Ukliko pojedinac smatra da su njegova prava u vezi sa zaštitom osobnih podataka na bilo koji način povrijeđena od strane voditelja obrade, može u bilo kojem trenutku podnijeti pritužbu nadzornom tijelu (Informacijski povjerenik Republike Hrvatske).

Svaki korisnik ima mogućnost odjave primanja poruka jednim klikom u podnožju primljene e-mail poruke ili poslati e-mail s odjavom na [email protected] ili odgovorom na primljenu e-poruku.

Poduzeće Internet trgovina Damjan Muhvič sp, koja upravlja internetskom trgovinom Svijet Erotike, u svom poslovanju zalaže se za ispravnu upotrebu osobnih podataka. U skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka je poduzeće vezano ka zaštiti osobnihi podataka korisnika internet trgovine.

Poduzeće Internet trgovina Damjan Muhvič sp za potrebe Internet trgovine Svijet Erotike prikuplja sljedeće podatke o korisnicima:

 1. ime i prezime

 2. adresa i mjesto stanovanja

 3. adresu za slanje naručene robe

 4. email adresa (korisničko ime)

 5. lozinku u šifriranom obliku

 6. ostale podatke koje korisnik upisuje prilikom registracije u internetsku trgovinu

Ne odgovaramo za točnost unešenih podataka prilikom registracije u internet trgovinu.

Iz sigurnosnih razloga pohranjuju se i IP adrese korisnika koji pristupaju i koriste Internet trgovinu Svijet Erotike.

Iznimno otkrivanje osobnih podataka

Podatke koje prikuplja i obrađuje Poduzeće Svijet Erotike objavit ćemo samo ako to zahtijeva zakon o zaštiti osobnih podataka ili u dobroj vjeri da je to potrebno za postupke pred sudovima ili drugim tijelima državne vlasti.