PULSATOR Fun Factory Bi Stronic Fusion

Želite li imati sve? Žudite li za osjećajem strastvenih zabadanja i pulsiranja prstiju prema G točki? Onda upoznajte vrhunski pulsator renomirane tvrtke Fun Factory koji gura, pulsira, vibrira, lebdi ili Vam nudi sve što ste ikada poželjeli! Bi Stronic Fushion pulsator je dodatak dizajniran s posebnim dodatkom zeca koji se može saviti u svim smjerovima. Ovaj nevjerojatni vibrator pomoći će vam otkriti svemir seksualnih osjeta, jer se smatra jednim od najsnažnijih vibratora s dva motora na tržištu. Bi Stronic pulsator bit će izvrstan suputnik i tijekom mokrih užitaka jer je potpuno vodootporan. Nudi 64 različita načina za uživanje u njegovim pulsacijama, budući da je prvi u svijetu koji kombinira realno guranje s vibracijama drhtanja. Pripremite se za senzaciju koja će vam promijeniti život. Bi Stronic Fushion pulsator je jedinstveni dodatak koji će svakim vašim pokretom stvoriti supernovu erotskih senzacija.
164,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 7 dana

Vrijeme isporuke:

7 dana
SKU
FUN4001106

Želite li imati sve? Žudite li za osjećajem strastvenih naleta i pulsiranja prstiju prema G-točki?

 

 

Onda upoznajte vrhunski pulsator renomirane tvrtke Fun Factory koji gura, pulsira, vibrira, lebdi ili Vam nudi sve što ste ikada poželjeli! Bi Stronic Fushion pulsator je dodatak dizajniran s posebnim dodatkom zeca koji se može saviti u svim smjerovima. Ovaj nevjerojatan vibrator pomoći će vam otkriti svemir seksualnih osjeta, jer se smatra jednim od najsnažnijih vibratora na tržištu koji sadrže dvostruki motor. Bi Stronic pulsator bit će odlično društvo i tijekom mokrih užitaka, budući da u potpunosti i jest vodootporan . Ponude 64 različita načina kako možete uživati u njegovim pulsacijama, budući da je prvi u svijetu koji kombinira realno guranje s vibracijama podrhtavanja. Pripremite se za senzaciju koja će vam promijeniti život. Bi Stronic Fushion pulsator je jedinstveni dodatak koji će svakim vašim pokretom stvoriti supernovu erotskih senzacija.

 

Odaberite proizvod u kojem erotsko istraživanje nikada ne prestaje!

 

Najprodavaniji vibrator poznate tvrtke Tvornica zabave sada je i u našoj trgovini. Uskoro može skočiti i između vaših plahti. Ali možda će vam trebati nekoliko slobodnih dana da ga u potpunosti osjetite, jer ga nećete morati jesti. Pulsator sadrži dva iznimno snažna vibracijska motora i jedinstvene osjećaje podrhtavanja tijekom korištenja. Pripoj klitorisa ima oblik lebdećih krila, koja se mogu saviti u svim smjerovima.

 

     

 

-> Najjači vibrator na tržištu.

-> Pulsirajuće, vibrirajuće, razne vibracije i čak 64 različita načina korištenja.

-> Fleksibilni dodatak za stimulaciju klitorisa koji se savija gore-dolje.

-> 6 brzina vibracije i 8 različitih pulsacija za istraživanje osjeta.

-> 100% vodootporan okvir koji vam omogućuje bezbrižno uživanje u vodenim užicima.

-> Pogodno za vaginalnu i analnu stimulaciju.

-> Dva snažna vibracijska motora i pokret gore-dolje koji realno dočaravaju kretanje penisa.

-> Ergonomski dizajn za stimulaciju G-točke.

-> Razigran i šaren dizajn.

-> Izrađena od medicinskog silikona koji je potpuno ugodan materijal za tijelo.

-> Dizajn se napaja baterijom, ali ima integrirani magnetski punjač baterija unutar vibratora.

-> Dizajniran i proizveden u Njemačkoj.

 

 

 

Ocjena proizvoda 

 

www.thosecreamypeaches.com

 

Kao i prethodni Fun Factory vibrator, koji sam testirala prije nekoliko mjeseci, Bi Stronic je poseban i privlačan na prvi pogled. Dodatak za ščegetavček podsjeća na delfinov ili kitov rep, dok je umetak kratak i dosta šširok. Vrh je mekan i zaobljen, napravljen za masažu G-točke.

Isto kao Tigar – Crnom linijom također se upravlja pomoću tri tipke. Tipka s natpisom "Fun" uključuje vibrator, tipka s većim krugom iscrtava brzine i načine vibriranja umetnog dijela, dok tipka s manjim krugom kontrolira rep dupina koji iritira mališana. Osim toga, vibrator možete i zaključati i izbjeći mnoge neugodnosti tijekom putovanja. 

Kad sam ga prvi put uključio, iznenadio sam se: umetak ne vibrira kao što sam navikao kod drugih vibratora, već gura i podupire penis tijekom seksa. Uzorci printeva su različiti i prestala sam ih šivati na veličini tri. Zatim sam stavio še prilog za ščegetavček. I ovdje možete birati između različitih načina i jačina vibracija, a kombinacija je štrinaestššezdeset. Tek toliko da otkrijete nešto novo svaki put kada ga koristite.

Nakon proučavanja vibracija, ruka mi je ugodno utrnula od njihove snage. Došlo je vrijeme za istraživanje dolje. Zbog debljine Bi Stronic Fusion Pulsatora malo ga je teže umetnuti. Ako ste nestrpljiviji, lubrikant će leći, ako ne, pričekajte i poigrajte se s njim neko vrijeme. Nekoliko trenutaka i … voila, prirodni lubrikant teče u potocima. Kad sam ga instalirao, osjetio sam zadovoljstvo. To je slično korištenju igračke tijekom seksa. U mom tijelu se događao pravi mokri potres. Mogla sam odmah doživjeti orgazam, ali nastavila sam hodati po rubu.

Okrenuo sam ga tako da šchaser nastavak nježno masira anus, zatim sam ga vratio na šchaser, maknuo ruku i samo gledao kako se vibrator pomiče. Kad je došlo vrijeme, lagano sam ga gurnuo malo unatrag u breskvu, namjestio na malo jače i brže vibracije i doživio onaj pravi potres. Nisam odmah zaustavio vibrator, nego sam čekao jedan naknadni potres.

Iako se njegova tišina tijekom korištenja ne reklamira posebno, moram istaknuti da je tiši od mnogih vibratora. Unatoč jakim vibracijama, neće probuditi cijeli kat u bloku, možda ni onaj u susjednoj sobi. Neće vas izdati ni pod tušem, samo pripazite na njegove vriske zadovoljstva. 

Svima preporučam vibrator Bi Stronic jer je dovoljno svestran za tako zahtjevne rute. Iako možete pronaći više materijala od Fun Factoryja, igračke to nadoknađuju svojim vibrirajućim načinima rada i izvrsnim slatkim orgazmima.

Više informacija
MARKA Fun Factory
Dodatno

Veličina: 21,7 cm x 4,8 cm

Paket baterija: 2 x AAA (nisu uključene) i uključen je magnetski USB punjač za punjenje baterija unutar vibratora

Materijal Medicinski silikon
Duljina 21,7 cm
Širina 4,8 cm
Napajanje USB
Pogodan za Žene
Lubrikant Na bazi vode
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:PULSATOR Fun Factory Bi Stronic Fusion
Top prodajni artikli