ROTACIJSKI PENIS Lybaile Fiery

Doživite penis koji će zaokrenuti vaš svijet svojim jedinstvenim zaokretima. Rotirajući Vatreni penis odvest će vas na erotsko putovanje na kojem ćete imati priliku iskusiti vibracije i rotacije koje su dosad neviđene. Izgledajući poput prave mrkve, ovaj penis u sebi krije pravu groznicu koja će zapaliti vatru u vašoj spavaćoj sobi i ostaviti vas bez riječi. Njegova funkcija grijanja zagrijat će donji dio penisa koji može doseći čak 48 stupnjeva, a pritom će mu se glavica rotirati i vibrirati. Bez sumnje ćete doživjeti orgazmičke osjećaje koje nikada prije niste doživjeli.
Redovna cijena 39,99 EUR Posebna cijena 33,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 3-5 dana

Vrijeme isporuke:

3-5 dana
SKU
DEBRA00840
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 33,99 EUR

Doživite penis koji će vas vrtjetiš svijet sa svojim jedinstvenim sadržajima.

 

Rotirajući Vatreni penis odvest će vas na erotsko putovanje na kojem ćete imati priliku doživjeti vibracije i rotacije koje su dosad neviđene. Izgledom kao što mrkva kaže, ovaj penis u sebi krije pravu groznicu koja će zapaliti vatru u vašoj spavaćoj sobi i ostaviti vas bez teksta. Njegova funkcija grijanja zagrijat će donji dio penisa koji može doseći čak 48 stupnjeva, dok će mu se glavić rotirati i vibrirati. Bez sumnje ćete doživjeti orgazmičke osjećaje koje nikada prije niste doživjeli.

Ako govorimo o penisima koji nude apsolutno sve, Fiery je definitivno u toj kategoriji. Sastoji se od šstaza 
ključne točke koje će vaše vrhunce učiniti nezaboravnim:


1. Vibrator   - Snažni vibrator unutar penisa dočarat će vam pravu vibrirajuću masažu. Možete ga namjestiti po želji okretanjem gumba na daljinskom upravljaču. Doći ćete od minimalne do maksimalne brzine u sekundi.

2. Rotacije  - Posebna funkcija rotacije glave donijet će prave užitke. Koliko će se brzo vrtjeti u glavi ovisi o vama. Kao i kod vibratora, rotacije ćete podešavati okretanjem gumba na upravljaču. 

3. Grijanje - Najveće iznenađenje dana bit će bijelo dugme na daljinskom upravljaču. Usuđujete li se zapaliti vatru u svojoj spavaćoj sobi? Ovim gumbom zagrijava se donji dio penisa. I to do 48 stupnjeva! Užici koje donosi nadahnut će vas i zagrijati.

4. Vakuumsko dno  - Zašto biste ga koristili klasično, kada ga možete postaviti na gotovo svaku glatku površinu gdje će vas željno čekati. Ova funkcija nudi vam mnoge mogućnosti korištenja koje će vam olakšati i uljepšati intimne trenutke.

 

Ne čekajte princa na bijelom konju, on je uvijek spreman za akciju, a kopija pravog penisa čeka vas da dočarate nezaboravne trenutke među plahtama. Oduševit će vas njegova realna slika s detaljima koji će vam dočarati pravi osjećaj pravog penisa, koji se može pohvaliti i brojnim drugim funkcijama.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno

Veličina: duljina 20,4 cm (upotrebljivo 18 cm) x širina 3,5 cm

Baterija: 4 x AA (nije uključena)

Materijal PVC
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:ROTACIJSKI PENIS Lybaile Fiery
Top prodajni artikli