KOMPLET PRSTENA Lovetoy Beaded Cock Ring Clear

Odaberite set prstenja s kojim ćete imati čvršći penis i maratonske odnose. Set Beaded Cock Ring sadrži 3 prozirna prstena ukrašena različito nanizanim perlicama. Prstenovi se mogu koristiti posebno ili zajedno za intenzivnije učinke. Postavite ga na dno penisa ili testisa i uživajte u novoj igri u spavaćoj sobi. Prstenje je izrađeno od fleksibilnog materijala koji omogućuje savršeno pristajanje. Njihova je svrha poboljšati erekciju i bolju izdržljivost.
Redovna cijena 4,99 EUR Posebna cijena 4,24 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
LVTOY00166
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 4,99 EUR

Odaberite set prstenja s kojim ćete imati čvršći penis i maratonske odnose.

 

Set Beaded Cock Ring sadrži 3 prozirna prstena ukrašena različito nanizanim perlicama. Prstenovi se mogu koristiti posebno ili zajedno za intenzivnije učinke. Postavite ga na dno penisa ili testisa i uživajte u novoj igri u spavaćoj sobi. Prstenje je izrađeno od fleksibilnog materijala koji omogućuje savršeno pristajanje. Njihova je svrha poboljšati erekciju i bolju izdržljivost.

 

Prsten za erekciju može se postaviti na bilo koje područje, ovisno o efektu koji želite postići. Ako ga stavite na kraj penisa, služit će za održavanje čvrstoće erekcije, a ako ga postavite na testise, spriječit će preuranjenu ejakulaciju. U kombinaciji će to dvoje posebno doći do izražaja!

Više informacija
MARKA Lovetoy 2019
Materijal TPE
Boja Transparentan
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:KOMPLET PRSTENA Lovetoy Beaded Cock Ring Clear
Top prodajni artikli