LUBRIKANT Shunga Toko Aqua

Lubrikant Toko Aqua predstavlja novu generaciju masti, jer je dizajniran da imitira osjećaj prirodnog vaginalnog podmazivanja i olakšava penetraciju. Lubrikant Shunga Toko Aqua vrhunski je proizvod koji smanjuje nelagodu tijekom spolnog odnosa i omogućuje vam da uživate u bezbrižnim i ugodnim trenucima udvoje. Njegova formula na bazi vode ima svilenkasto glatku teksturu bez mrlja. Prepustite se klizanju i prirodnim osjećajima koje donosi jedinstveni lubrikant Shunga Toko Aqua. Zadovoljstvo je zajamčeno!
15,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
SHUNGA0038

Lubrikant Toko Aqua predstavlja novu generaciju masti, jer je dizajniran da imitira osjećaj prirodne vlažnosti rodnice i olakšava penetraciju.

 

Lubrikant Shunga Toko Aqua vrhunski je proizvod koji smanjuje nelagodu tijekom spolnog odnosa te omogućuje bezbrižno i ugodno uživanje u najljepšim trenucima u dvoje. Njegova formula na bazi vode ima svilenkasto glatku teksturu koja se ne razmazuje. Prepustite se klizanju i prirodnim osjećajima koje donosi jedinstveni lubrikant Shunga Toko Aqua. Zadovoljstvo je zajamčeno!

Lubrikant Toko Aqua još je jedan izvrstan proizvod renomiranog proizvođača Shunga. Prilikom kreiranja ovog lubrikanta proizvođači su željeli približiti lubrikant prirodnom osjećaju vlaženja tijekom odnosa iu tome su uspjeli. Proizvod je namijenjen parovima koji žele uživati u dugotrajnoj hidrataciji. Osobito za žene, jer smanjuje nelagodu koja se ponekad može pojaviti prije ili tijekom spolnog odnosa.

 

- Lubrikant je na bazi vode

- Simulira osjećaj prirodnog vaginalnog podmazivanja

- Pruža dugotrajnu hidrataciju

 

Sastojci:  Glicerin USP, voda (Aqua), propilen glikol, polikvaternij-7.

Upozorenja:

Ako se pojavi iritacija, odmah prestanite koristiti i isperite vodom.

Više informacija
MARKA Shunga Erotic Art
Dodatno

Količina: 165 ml

Podrijetlo: Kanada

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:LUBRIKANT Shunga Toko Aqua
Top prodajni artikli