SPREJ ZA ODGADANJE ORGAZMA Black Stone

Ogroman broj muškaraca susreće se s problemom preuranjene ejakulacije, zbog čega smo našu ponudu dopunili izuzetnim artiklom Black Stone. Proizvod djeluje kao blagi anestetik i na taj način uzrokuje smanjenje osjetljivosti penisa na podražaje, a samim time i produljenje spolnog odnosa.
14,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 3-5 dana

Vrijeme isporuke:

3-5 dana
SKU
COBECO0004

Ogroman broj muškaraca susreće se s problemom preuranjene ejakulacije, zbog čega smo našu ponudu dopunili izuzetnim artiklom Black Stone.

 

Proizvod djeluje kao blagi anestetik i samim time uzrokuje manju osjetljivost penisa na podražaje, a samim time spolni odnos je izrazito produljen, a kontrola same ejakulacije znatno bolja. Proizvod je idealan za sve one muškarce koji imaju problema s preuranjenom ejakulacijom ili samo žele biti uporniji, da seks traje duže i žele više kontrole. Proizvod je u obliku razmazivača s kojim se proizvod vrlo lako nanosi na glavicu penisa. Samo 2 - 5 nanošenja na glavić penisa, 5 - 10 minuta prije seksualne aktivnosti, i djelovanje može početi.

 

Sastojci:  Aqua, Glicerin, Laureth-9, Capryly Glycol, Polisorbat 20, Alcohol Denat, Alkohol, Ekstrakt cvijeta Hypericum Perforatum, Ekstrakt jezgre Avena Sativa, Mentil laktat

Upozorenja: 

Čuvati izvan dohvata djece!

 

ŠTO SU KORISNICI REKLI O PROIZVODU:

Black Stone je super! U usporedbi s drugim sprejevima koje sam do sada imala, nema neugodnog peckanja prilikom nanošenja. Djeluje izvrsno i jako dobro sprječava ejakulaciju. Napokon sam uspio spojiti suprugu i mene i pružiti joj kvalitetno zadovoljstvo. 10/10 Ben Sova.

Ovo mi je prvi ovakav proizvod i, iskreno, nisam očekivala tako dobar učinak. S ovim proizvodom seksam se sa suprugom kao da sam se preporodio, jer prije sam uvijek dolazio jako rano, a žena je ostajala neoznojena. Napokon, puno mu je draže ponovno uskočiti u krevet. Ako imate sličan problem, kupite proizvod. 10/10 A&J

Više informacija
MARKA Cobeco Pharma
Dodatno

Podrijetlo proizvoda: Nizozemska

Sadržaj: 15 ml (dovoljno za 10 - 15 nanošenja).

Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:SPREJ ZA ODGADANJE ORGAZMA Black Stone
Top prodajni artikli