SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE IGRAČAKA Loving Joy (100 ml)

Kako bi Vaši erotski dodaci uvijek bili čisti i spremni za korištenje, počastite se sredstvom za čišćenje igračaka renomiranog proizvođača Loving Joy! Vaše seksualne igračke neće biti samo čiste, već i blistave. Čistač igračaka Loving Joy namjenski je čistač za čišćenje erotskih igračaka i morate ga imati! Sredstvo je ugodnog mirisa koje nježno uklanja sve bakterije i održava Vašu igračku čistom i higijenskom. Neka Vaše igračke izgledaju kao nove.
Redovna cijena 5,99 EUR Posebna cijena 5,39 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
N6525
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 5,39 EUR

Kako bi Vaši erotski dodaci uvijek bili čisti i spremni za korištenje, počastite se sredstvom za čišćenje igračaka renomiranog proizvođača Loving Joy!

 

Vaše seksualne igračke neće biti samo čiste, već i blistave. Čistač igračaka Loving Joy namjenski je čistač za čišćenje erotskih igračaka i morate ga imati! Sredstvo je ugodnog mirisa koje nježno uklanja sve bakterije i održava Vašu igračku čistom i higijenskom. Neka Vaše igračke izgledaju kao nove.

Pokažite svojim igračkama malo ljubavi!

Upotreba: Naprskajte sredstvo za čišćenje na igračku, pričekajte nekoliko minuta i dobro je očistite te osušite suhom krpom.

   


   

Sastojci: voda, alkohol, natrijev lauret sulfat, triklosan, sisolvin NA2

Upozorenja: Koristite na siguran način. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite proizvod vodom ili se obratite liječniku. U slučaju gutanja odmah potražiti savjet liječnika i ponesite proizvod ili etiketu. Dobro operite ruke/rukavice nakon upotrebe. Ne udisati spreja. 

Čuvati na hladnom i suhom mjestu!

Više informacija
MARKA Loving Joy Cosmetics
Dodatno Sadržaj: 100 ml
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE IGRAČAKA Loving Joy (100 ml)
Top prodajni artikli