KORZET Passion Gracia Black

Kvalitetna izrada i prekrasan dizajn čine korzet Gracia koji će naglasiti vašu ljepotu. Korzet Gracia Black jedinstveni je korzet s cvjetnim printom koji će ga dovesti u iskušenje. Izrađena od elegantnih nogavica sa senzualnim dodacima od tila, ima mekan i lagan materijal koji će vam uvijek pružiti udobnost. Prikriveno će otkriti nešto gole kože, ali će i dalje zadržati sofisticiranu sliku koju skriva u svom dizajnu. Korzet Gracia također dolazi s odgovarajućim tanga gaćicama i naramenicama za čarape.
Već od 34,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
Preostao je samo %1
SKU
KOR GRACIA S/M, KOR GRACIA L/XL, KOR GRACIA 2XL/3XL

Kvalitetna izrada i prekrasan dizajn čine korzet Gracia koji će naglasiti vašu ljepotu.

 

Gracia Black Corset jedinstveni je korzet s cvjetnim printom koji će vas dovesti u iskušenje. Izrađena od elegantnih nogavica sa senzualnim dodacima od tila, ima mekan i lagan materijal koji će vam uvijek pružiti udobnost. Prikriveno će otkriti nešto gole kože, ali će uvijek zadržati sofisticiranu sliku koju skriva u svom dizajnu. Korzet Gracia također dolazi s odgovarajućim tanga gaćicama i naramenicama za čarape.

Gracia Black Corset ima podesive naramenice za savršeno pristajanje. 

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Dodatno Materijal: 75% poliamid, 15% poliester, 10% elastin
Materijal Smjesa
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Gaćice uključene Da
Pogodan za Žene
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:KORZET Passion Gracia Black
Top prodajni artikli