KORZET Passion Justina Black

Počastite se jedinstvenim steznikom koji se može nositi na više načina. Steznik Justina je polukorzet izrađen od kombinacije elegantne svile i elastičnog tila. Prekrasni cvjetni printovi i uvezivanje korzeta po cijeloj dužini stvaraju sofisticiran izgled za sve dame koje se odvaže. Budući da je korzet dizajniran za nošenje oko struka, vaše poprsje će biti potpuno otkriveno. Steznik Justina također se može nositi preko bilo kojeg komada odjeće. Vaša će slika privući mnoge čeznutljive poglede.
Već od 33,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
Preostao je samo %1
SKU
KOR JUSTINA S/M, KOR JUSTINA L/XL

Počastite se jedinstvenim steznikom koji se može nositi na više načina.

 

Steznik Justina je polukorzet izrađen od kombinacije elegantne svile i elastičnog tila. Prekrasni cvjetni printovi i uvezivanje korzeta po cijeloj dužini stvaraju sofisticiran izgled za sve dame koje se odvaže. Budući da je korzet dizajniran za nošenje oko struka, vaše poprsje će biti potpuno otkriveno. Steznik Justina također se može nositi preko bilo kojeg komada odjeće. Vaša će slika privući mnoge čeznutljive poglede.

Steznik Justina potpuno je podesiv s naramenicama. U kompletu se nalaze i tanga gaćice i trake za kopčanje čarapa.

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Dodatno Materijal: 75% poliamid, 15% poliester, 10% elastin
Materijal Smjesa
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Gaćice uključene Da
Pogodan za Žene
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:KORZET Passion Justina Black
Top prodajni artikli